Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης – Α.Ο.Ορεστιάδας 0-3(φωτορεπορτάζ)

Συντάκτης Νewsroom 6 Απριλίου, 2014 21:06

Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης – Α.Ο.Ορεστιάδας 0-3(φωτορεπορτάζ)

Σε ένα παιχνίδι που η Ορεστιάδα έψαχνε μόνο τους τρεις βαθμούς κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη ΓΕΑ και να τερματίσει πρώτη στον Γ” όμιλο μπαίνοντας αυτόματα στα μπαραζ των πρώτων.

Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα του κυρίου Αντωνιάδη στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» με τους παίκτες του να μην αφήνουν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους και με μεγάλη απόδοση σε άμυνα και επίθεση κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο σετ τηρώντας μεγάλη διαφορά ασφαλείας σε όλη τη διάρκεια του σετ τελειώνοντας με 16-25.


Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι πράσινοι και στο δεύτερο σετ με πολύ καλό σέρβις και επίθεση με αποτέλεσμα τους 5 κερδισμένους άσσους, και τη διαφορά να βρίσκετε στο ύψος των δέκα πόντων  κατά τη διάρκεια του σετ μέχρι να έρθει το τελικό 16-25 και το 0-2 υπέρ των πράσινων.

Με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πιέσουν ξεκίνησε το τρίτο σετ με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να βελτιώνει την απόδοση της αλλά με την Ορεστιάδα ωστόσο να βρίσκει τις απαντήσεις και με καλές επιθέσεις κυρίως να τελειώνει το παιχνίδι με 20-25.

Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΟΥΠΟΛΗΣ(Κρεούζης):Δαλδαβερενής, Αλεξάκης, Αμαριανάκης, Σταματίου, Αρχοντίου, Γατέλας, Δημητρούδης Ι(Λ), Λαχτάρας

A.O.OΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Αντωνιάδης):Δημητρούδης, Κεμανετζής, Βλασακίδης, Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Χουσίδης, Κων/νίδης(Λ), Διαμαντίδης, Προδρομίδης, Πεντίδης, Νένογλου, Κοφίδης.


Συντάκτης Νewsroom 6 Απριλίου, 2014 21:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV