Οι επιτυχίες του ΝΗΡΕΑ συνεχίζονται – Χάλκινος ο Καμπάδαης στους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες “Λευκός Πύργος 2012”

Συντάκτης Νewsroom 22 Μαΐου, 2012 05:27

Οι επιτυχίες του ΝΗΡΕΑ συνεχίζονται – Χάλκινος ο Καμπάδαης στους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες “Λευκός Πύργος 2012”

Στις 19 και 20 Μαΐου, ο Κολυμβητικός όμιλος Ν.Ορεστιάδας ”ΝΗΡΕΑΣ” συμμετείχε για πρώτη φορά στους διεθνείς Κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών ”ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2012”, οι οποίοι διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του ανοιχτού Κολυμβητηρίου Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν σε αυτούς συνολικά 56 ομάδες με 980 αθλητές/αθλήτριες.


Η 11μελής αποστολή του ”ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδας”, αν και πρωτοεμφανιζόμενη σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, εντυπωσίασε καθώς έφερε σημαντικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα ο 10χρονος κολυμβητής Καμπάδαης Γεώργιος του Πασχάλη κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 50μ. πεταλούδας και με χρόνο 40.65 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ορισμένοι αθλητές απο την αποστολή του ”ΝΗΡΕΑ” βελτίωσαν σημαντικά τους προσωπικούς τους χρόνους.

Το Δ.Σ. του ”ΝΗΡΕΑ” ευχαριστεί τον προπονητή της αποστολής, τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους και τους ίδιους τους αθλητές, για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με αρκετά υψηλό επίπεδο. Η Ορεστιάδα αν και μόλις τα τελευταία χρόνια απέκτησε το δικό της κολυμβητήριο, μπορεί να είναι υπερήφανη για τους αθλητές της στην κολύμβηση, καθώς οι αθλητές του ”ΝΗΡΕΑ” μέσα σε σύντομο χρόνο καταλαμβάνουν διαρκώς μία θέση στο βάθρο των νικητών.

Αθλητές/ριες του ”ΝΗΡΕΑ” της 11μελούς αποστολής: Μουσίκας Χρήστος, Μουσίκα Μαρία, Ουντζίδου Μαρία-Ελένη, Πιντίδου Ιωάννα, Ρετσίδης Χρήστος, Καμπάδαης Γεώργιος, Βατζιανίδης Ιωάννης,Ζηλούδης Αθανάσιος, Αραμπατζής Κωνσταντίνος, Μπαλάτσιος Δημήτριος, Σακελαρίδου Μαλαματένια

Προπονητής : Ζελεσκίδης Ιωάννης
Αρχηγός Αποστολής: Καμπάδαης Πασχάλης
Έφορος: Βατζιανίδης Χρήστος

Η 11μελής αποστολή του ΝΗΡΕΑ

 


Συντάκτης Νewsroom 22 Μαΐου, 2012 05:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV