Οι επαγγελματίες της εστίασης κράτησαν κλειστά τα καταστήματα τους

Συντάκτης Νewsroom 16 Νοεμβρίου, 2021 16:28

Οι επαγγελματίες της εστίασης κράτησαν κλειστά τα καταστήματα τους

Με μαζική συμμετοχή (ποσοστό πάνω από το 95%) έλαβαν μέρος οι επαγγελματίες της εστίασης στην Ορεστιάδα στην σημερινή πανελλαδική διαμαρτυρία με κλείσιμο των καταστημάτων τους για ένα 24ωρο, από τις 6 το πρωί της Τρίτης 16 Νοεμβρίου.

Το κλείσιμο των καταστημάτων αποφασίστηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στοχοποίηση της εστίασης ως υπαίτια και υπόλογη για τη διασπορά του κορονοϊού, με την επιβολή των αυστηρότερων μέτρων έναντι των υπολοίπων επαγγελματικών κλάδων.

Μιλώντας στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο Σάκης Δόμπας, από την Ένωση Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης, Αναψυχής & Διασκέδασης Ορεστιάδας για την σημερινή διαμαρτυρία ανέφερε ότι σε μία συμβολική κίνηση έβαλαν “λουκέτο” για 24 ώρες επιχειρήσεις καφέ, μπαρ, εστιατόρια στην Ορεστιάδα καθώς αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα κυρίως οικονομικά, ως συνέπεια των δυο μακρών lockdown αλλά και των ενδιάμεσων μέτρων με τα ισχύοντα να “αποκλείουν” πολλούς από τους πελάτες τους. “Θέλουμε να πούμε ότι δεν μπορούμε άλλο έτσι” σημείωσε ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο ζήτησε συγνώμη για την έλλειψη των υπηρεσιών ενώ πρόσθεσε “μία ημέρα είναι, στηρίξτε μας και συμπαρασταθείτε μας“.


Συντάκτης Νewsroom 16 Νοεμβρίου, 2021 16:28

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV