Ξεκίνησε η καμπάνια του Εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας(video)

Συντάκτης Νewsroom 16 Σεπτεμβρίου, 2011 14:13

Ξεκίνησε η καμπάνια του Εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας(video)

 



Ξεκίνησε σήμερα η πρώτη φάση της λειτουργίας του Εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας κ.Χαραλάμπους.
Η έναρξη της λειτουργίας του εργοστασίου ξεκίνησε ύστερα από τον καθιερωμένο αγιασμό στον χώρο του εργοστασίου.Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του εργοστασίου κ. Παρασχούδη οι εργασίες θα ξεκινήσουν με την προσκόμιση των τεύτλων που θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ενώ την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η κοπή των τεύτλων.
Όσων αφορά την ποιότητα και την ποσότητα της φετινής παραγωγής,ο κ. Παρασχούδης ανέφερε χαρακτηριστικά πώς η φετινή παραγωγή είναι υψηλής ποιότητας ενώ καλλιεργήθηκαν 15000 στρέμματα και η αναμενόμενη ποσότητα παραγωγής ζάχαρης είναι 10 με 11 χιλιάδες τόνοι.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βιομηχανίας κ. Χαραλάμπους αναφέρθηκε και αυτός με την σειρά του για την υψηλή ποιότητα της φετινής παραγωγής η οποία θα αντισταθμίσει την μικρή ποσότητα καλλιέργειας και εξέφρασε την προσωπική του πεποίθηση πως τα πράγματα “του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερα”.Σχετικά με την πώληση των μετοχών της Αγροτικής Τράπεζας από το μετοχικό κεφάλαιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ο κ. Χαραλάμπους δήλωσε πως ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού στον οποίο εκδηλώθηκε  μεγάλο ενδιαφέρον από “αρκετά μεγάλες και σοβαρές επιχειρήσεις” πράγμα που όπως ο ίδιος συμπλήρωσε δείχνει την σημαντικότητα που έχει η ΕΒΖ στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο κλεισίματος του εργοστασίου ζαχάρεως Ορεστιάδας.

 


Συντάκτης Νewsroom 16 Σεπτεμβρίου, 2011 14:13

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV