Να μη κλείσει καμία σχολική μονάδα στον Δήμο Ορεστιάδας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο

Συντάκτης Νewsroom 9 Φεβρουαρίου, 2011 14:37

Να μη κλείσει καμία σχολική μονάδα στον Δήμο Ορεστιάδας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο


Με ψήφισμα θα απαντήσει ο Δήμος Ορεστιάδας στην εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που αφορά Γνωμοδότηση για Συνενώσεις-Ιδρύσεις Σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το έτος 2011-2012.

Πρόεδρος της Β.ΈΛΜΕ κ.Κουσινίδης

Σε έκτακτη διευρυμένη συνεδρίαση  το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας,  που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, προτάσεις κατέθεσαν υπηρεσιακοί παράγοντες ,συνδικαλιστές των εκπαιδευτικών και η ένωση συλλόγων κηδεμόνων των σχολείων της Ορεστιάδας .
Συνδικαλιστές Εκπαιδευτικών
Υπηρεσιακοί Παράγοντες
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Ορεστιάδας


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων Ορεστιάδας κ.Χατζηπαναγιώτου

Τον προβληματισμό  του κατέθεσε και ο Μητροπολίτης κ.κ.Δαμασκηνός για όσα έρχονται , όχι μόνο στην παιδεία αλλά και στην εκκλησία την υγεία και σε άλλους τομείς.
Μητροπολίτης κ.κ.Δαμασκηνός

Ο Δήμαχος Ορεστιάδας κ.Μουζάς

Στην συνέχεια επί του θέματος τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος,κ.Μουζάς οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων .Κοινή συνιστώσα ,να μην κλείσει καμία σχολική μονάδα ενώ συγχωνεύσεις να γίνουν όπου αναδεχθεί από την τοπική κοινωνία.
Τοποθετήσεις Αιρετών(Μουζάς,Χαμαλίδης,Μαυρίδης,Γκατζίδης)
Αποφασίστηκε να συσταθεί διαπαραταξιακή ομάδα που θα επεξεργαστεί όλες τις προτάσεις που κατατέθηκαν προκειμένου να βρεθούν κοινές κατευθύνσεις και να συνταχθεί ψήφισμα που θα αποστέλλει στο Υπουργείο Παιδείας.


Συντάκτης Νewsroom 9 Φεβρουαρίου, 2011 14:37

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV