Νέα μεταγραφική προσθήκη για την Α.Ε.Δ.

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 24 Μαρτίου, 2021 15:31

Νέα μεταγραφική προσθήκη για την Α.Ε.Δ.

Η Α.Ε. Διδυμοτείχου ανακοίνωσε νέα μεταγραφή έτσι ώστε να μπει πιο δυνατά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος που σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση θα είναι μετά τις 4 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Διδυμοτείχου ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Γιώργου Λίτσκα.
Ο Γιώργος Λίτσκας παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μεγάλη εμπειρία από αυτές τις κατηγορίες καθώς έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό, Έβρο Σουφλίου, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Α.Ο Καραϊσκάκη, Νέστο Χρυσουπολης και Τηλυκρατη Λευκάδας απ όπου και αποκτήθηκε από την ομάδα μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση με την οποία η ομάδα του Διδυμοτείχου καλωσορίζει τον 25χρονο επιθετικό:


Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λιτσκα.Ο 25χρονος (16/6/95) επιθετικός με ύψος 1,87 έχει ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό, Έβρο Σουφλίου, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Α.Ο Καραϊσκάκη, Νέστο Χρυσουπολης και Τηλυκρατη Λευκάδας απ όπου και αποκτήθηκε από την ομάδα μας.Με την εμπειρία του και την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική του αξία είναι ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα του προπονητής μας στην προσπάθεια της ομάδας μας για την παραμονή στην κατηγορία. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία χωρίς τραυματισμούς. Γιώργο Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 24 Μαρτίου, 2021 15:31

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV