Μ.Α.Σ. Άρδας Καστανεών: Ανακοινώθηκαν πέντε ανανεώσεις συμβολαίων

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 15 Ιουνίου, 2021 20:02

Μ.Α.Σ. Άρδας Καστανεών: Ανακοινώθηκαν πέντε ανανεώσεις συμβολαίων

Η ομάδα των Καστανεών δεν αφήνει χρόνος να χαθεί και ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν ανανεώνοντας πέντε συμβόλαια.

Mετά την ανανεωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Ναλμπάντη, ο Άρδας Καστανεών ανακοίνωσε την παραμονή 5 ποδοσφαιριστών στην ομάδα.

Ο Θανάσης Καπετανίδης θα φορέσει για 15 σεζόν τη φανέλα της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με την ομάδα ο Άρης Χαρισιάδης (για 12η σεζόν στα πράσινα), αλλά και οι Κώστας Ντινούδης, Βαλάντης Ναζίρης και Στέλιος Ναλμπάντης.


Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε πέντε ακόμα ανανεώσεις ποδοσφαιριστών! Πρόκειται για τους : Γιώργο Τζιρατούδη (10ή σεζόν με τη φανέλα του Άρδα, εκ των μακροβιότερων “ξένων” στην ιστορία της ομάδας μας), Μανώλη Μάτσιο (5ή σεζόν), Στέλιο Μπαχτσεβανίδη (επίσης 5ή του σεζόν), Κωνσταντίνο Ζωγράφου (3ή σεζόν), καθώς και τον νεαρό Άγγελο Μπαχτσεβανίδη (αδερφός του Στέλιου), με την επισήμανση όμως πως και ο Άγγελος (όπως και ο Γιώργος Κουτέρης που ανακοινώθηκε η μεταξύ μας συμφωνία για ανανέωση σε προηγούμενη ανάρτηση) δεν πρόλαβε να καταγράψει κάποια συμμετοχή με την ομάδα μας μιας και αποκτήθηκε τις τελευταίες μέρες του Οκτώβρη, και τότε ήταν που σταματήσαν τα πάντα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ευχόμαστε την από κοινού μας αγωνιστική πρόοδο με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, με την υγεία πάνω απ’όλα και τη χαρά του παιχνιδιού να υπερκαλύπτει ότι “στραβό” κι αν φέρει αυτή η νέα σεζόν 2021-22.


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 15 Ιουνίου, 2021 20:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV