Μικροκλοπές και φθορές σε κατάστημα ψιλικών από μη νόμιμους μετανάστες στο Σουφλί

Συντάκτης Νewsroom 17 Απριλίου, 2012 14:49

Μικροκλοπές και φθορές σε κατάστημα ψιλικών από μη νόμιμους μετανάστες στο Σουφλί

Η αθρόα είσοδος παράνομων μεταναστών στη Χώρα μας από την γειτονική Τουρκία και η έλλειψη σωστής αντιμετώπισης του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης από την Πολιτεία, η οποία επιτρέπει στους παράνομους μετανάστες να παραμένουν στη Χώρα και να κυκλοφορούν ελεύθεροι αρχικά για ένα προσωρινό χρονικό διάστημα το οποίο, όμως, στις περισσότερες περιπτώσεις τείνει να γίνει μια ολόκληρη ζωή, δημιουργεί πλέον σοβαρά προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες της περιοχής μας.


Οι άνθρωποι αυτοί χωρίς να διαθέτουν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για την διαβίωσή τους αφήνονται ελεύθεροι να προωθηθούν στην ενδοχώρα με οποιοδήποτε μέσο επιθυμούν. Οι περισσότεροι διασχίζουν με τα πόδια τεράστιες αποστάσεις προκειμένου να φτάσουν στην Αθήνα, όπου ζουν οι συγγενείς τους και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο. Μέχρι να φτάσουν, όμως, στον προορισμό τους, η πείνα θα τους οδηγήσει ακόμη και σε παράνομες ενέργειες. Ήδη στην περιοχή μας τις τελευταίες ημέρες έχουμε κάποια κρούσματα μικροκλοπών.

Συγκεκριμένα την 16-4-2012 το πρωί συνελήφθησαν, στο Σουφλί Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 28, 27 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, λίγες ώρες νωρίτερα, εισήλθαν σε κατάστημα, προκαλώντας φθορές σε αυτό και αφαίρεσαν έντεκα (11) πακέτα τσιγάρων, αξίας 40 ευρώ.

Τα κλαπέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

 


Συντάκτης Νewsroom 17 Απριλίου, 2012 14:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV