Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τον Έβρο

Συντάκτης Νewsroom 17 Απριλίου, 2012 15:55

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τον Έβρο

Τέλος δόθηκε σήμερα στην αγωνία των υποψηφίων για μια θέση στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, μετά την συνεδρίαση της επιτροπής εκλογικού αγώνα, παρουσίασε τα ψηφοδέλτια της νίκης, όπως τα χαρακτήρισε. Στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας η ανανέωση είναι εμφανέστατη. Παραπάνω από τους μισούς είναι νέα πρόσωπα. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη νεολαία, καθώς πολλοί υποψήφιοι προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ.


Ο Πρόεδρος της ΝΔ για αυτούς που «κόπηκαν» από τα ψηφοδέλτια δήλωσε τα εξής : «Ξέρω ακόμα ότι υπάρχουν πολλά άξια στελέχη, τα οποία δεν έχουν συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια. Η προσφορά ήταν πολύ μεγάλη, οι θέσεις –το ξέρετε- είναι πολύ περιορισμένες. Ξέρω ότι ήθελαν να βρεθούν στην πρώτη γραμμή. Να ξέρουν ότι εγώ τους μετράω στην πρώτη γραμμή. Και τους βεβαιώνω ότι στην πρώτη γραμμή θα βρεθούν και μετά τις εκλογές. Άλλωστε, η μεγάλη μάχη τώρα αρχίζει. Απέναντι στις προκλήσεις της διακυβέρνησης, θα είναι η συνέχειά της».

Για τον Έβρο στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ τις θέσεις καταλαμβάνουν οι εξής: ο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ο Κυριάκος Γεροντόπουλος, ο Σταύρος Κελέτσης, ο Χρήστος Τοκαμάνης, η Ελένη Δημούδη και η Παγώνα Καράκη. Όσον αφορά τους τέσσερις άνδρες υποψηφίους, η υποψηφιότητα τους θεωρούνταν δεδομένη εδώ και πολύ καιρό, ενώ για τις δυο θέσεις των γυναικών ακούγονταν έντονα τα ονόματα τριών κυριών, οι οποίες πολιτεύονται – με την ευρύτερη έννοια – στην περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ αυτών η Φανή Μπαχαρίδου, η οποία είχε δηλώσει στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ότι θα είναι υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα η ίδια αυτοπροτάθηκε υποβάλλοντας σχετική αίτηση στη νομαρχιακή επιτροπή,  δεν έλαβε, όμως, το πράσινο φως από τον Πρόεδρο του κόμματος. Η ίδια σε δημόσιες εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό αναφέρει ότι ανήκει στην κεντροδεξιά και θα είναι – όπως και να χει – υποψήφια. Μήπως τελικά θα είναι υποψήφια με άλλο κόμμα της δεξιάς πολυκατοικίας;

 


Συντάκτης Νewsroom 17 Απριλίου, 2012 15:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV