Κορονοϊός: Κατέληξε η 82χρονη από την Ορεστιάδα – Θετικοί δυο μετανάστες από το τροχαίο

Συντάκτης Νewsroom 17 Σεπτεμβρίου, 2020 13:59

Κορονοϊός: Κατέληξε η 82χρονη από την Ορεστιάδα – Θετικοί δυο μετανάστες από το τροχαίο

Κατέληξε, τελικά, πριν από λίγη ώρα, η 82χρονη γυναίκα από την Ορεστιάδα, που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Η γυναίκα ήταν μητέρα της 56χρονης που επίσης εξέπνευσε στο νοσοκομείο με τελική αιτία τον κορωνοϊό, στις 9 Σεπτεμβρίου, και πεθερά του 62χρονου που είχε κάνει επανεισαγωγή στις 12 του μήνα και συνεχίζει να νοσηλεύεται στις Μονάδες που περιθάλπουν ασθενείς με covid-19. Ο θάνατος της 82χρονης ήταν ο 27ος που καταγράφεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Εν τω μεταξύ, στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένα βρέφος έξι μηνών, που διαγνώσθηκε θετικό στον κορωνοϊό, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Άμεσα λήφθηκαν δείγματα και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, ώστε να ελεγχθεί το σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα κρούσματα.


Επιβεβαιώνονται επίσης οι πληροφορίες ότι θετικοί στον ιό βρέθηκαν δύο από τους 12 τραυματίες πρόσφυγες/μετανάστες, που διακομίστηκαν εχθές το πρωί στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή Αγνάντιας του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σε ό,τι αφορά τις χθεσινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, στα 312 νέα κρούσματα που καταγράφηκαν σε όλη τη χώρα, υπάρχουν και τέσσερα που προέρχονται από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, και συγκεκριμένα ένα από τον Έβρο και τρία από την περιφερειακή ενότητα Δράμας.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας


Συντάκτης Νewsroom 17 Σεπτεμβρίου, 2020 13:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV