Η γοητευτική Tamara Drewe στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 14 Μαρτίου, 2011 10:56

Η γοητευτική Tamara Drewe στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει την ταινία :


Δευτέρα, 14 – Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Η επεισοδιακή επιστροφή της Ταμάρα Ντρού (Tamara Drewe) – Στίβεν Φρίαρς

Σενάριο: Μόιρα Μπουφίνι, Ηθοποιοί: Τζέμα ΄Αρτερτον, Ρότζερ Αλαμ, Τάμσιν Γκρέγκ, Ντομινίκ Κούπερ, Λούκ ΄Εβανς, Βρετανία, 2010, διάρκεια: 111’

Ένα ανεξάρτητο, σκανδαλιάρικο κορίτσι επιστρέφει στο χωριό του για να ξεσηκώσει τους άντρες και να προκαλέσει το χάος σε μια δροσερή, δοσμένη με χιούμορ (συχνά μαύρο) και ωραίους, έξυπνους διαλόγους, κωμωδία. Η ιστορία είναι τοποθετημένη σε ένα χωριό της αγγλικής επαρχίας, καταφύγιο για συγγραφείς που θέλουν να βρουν έμπνευση και να μπορέσουν άνετα να γράψουν τα βιβλία τους. Σε μια τέτοια φάρμα συναντάμε τα διάφορα βασικά πρόσωπα: την ιδιοκτήτρια Μπεθ και τον συγγραφέα αστυνομικών βιβλίων και αδιόρθωτα άπιστο σύζυγό της, Νίκολας , έναν Αμερικανό συγγραφέα και έναν αρρενωπό νέο, βοηθό στα χωράφια .

Στο χωριό φτάνει για να πουλήσει το πατρικό της σπίτι ένα παλιό κορίτσι του χωριού, η Ταμάρα Ντρου, που τώρα έχει μετατραπεί σε τολμηρή και σέξι δημοσιογράφο και την οποία ερωτεύονται όλα τα αρσενικά της περιοχής, μαζί και ο αδιόρθωτος Νίκολας. Από το Λονδίνο φτάνει και ο νεαρός, διάσημος ροκ σταρ Μπεν Σάρτζεντ , που ανάβει φλόγες στις καρδιές δύο ανήλικων, προκλητικών κοριτσιών, που τον ακολουθούν και τον κατασκοπεύουν (όπως και τους υπόλοιπους κατοίκους), σχολιάζοντας, σαν είδος χορού αρχαίας τραγωδίας, τα πάντα και τους πάντες. Ο Φρίαρς έφτιαξε μια δροσερή κωμωδία, με ωραίους, έξυπνους διαλόγους, γρήγορο ρυθμό και απολαυστικές (τονισμένες για κωμικούς σκοπούς) ερμηνείες. Είναι ταυτόχρονα ένα σχόλιο γύρω από τη μεσαία τάξη και τους συχνά γελοίους, με απραγματοποίητες φιλοδοξίες, τύπους της.

Κριτική: Ν.Φ. Μικελίδης

Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

Ώρα:21.30

Εισιτήρια: 6 €, 5 € μέλη Κ.Λ.Α., 3€ φοιτητικά


Συντάκτης Νewsroom 14 Μαρτίου, 2011 10:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV