ΕΠΣ Έβρου: Την Τετάρτη η Κλήρωση για τον Κυπελλούχο!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 18 Μαΐου, 2020 14:32

ΕΠΣ Έβρου: Την Τετάρτη η Κλήρωση για τον Κυπελλούχο!

Την Τετάρτη στις 20:00 θα γίνει στο Διδυμότειχο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η κλήρωση της ΕΠΣ Έβρου για την ανάδειξη του Κυπελλούχου του νομού μας, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Ε.Π.Ο. λόγω Covid 19. Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι Ιπποκράτης, Ένωση Αλεξανδρούπολης, Ατρόμητος Άβαντας, Ακρίτας Δαδιάς , Α.Ο.Νεοχωρίου, Ένωση Οινόης, Α.Ε.Διδυμοτείχου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου:


Μετά και την συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου πήρε την παρακάτω απόφαση:Μετά τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνεται ότι: Ο Κυπελλούχος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Διδυμότειχο την Τετάρτη 20 Μαΐου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20:00. Παρακαλούμε τα σωματεία που είχαν προκριθεί στην επόμενη φάση να παρευρεθούν στην κλήρωση. Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

Επιπροσθέτως σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου επίσης λόγω Covid 19 δεν θα διεξαχθεί η συνάντηση του ΔΣ με τα σωματεία όπου γινόταν συζήτηση για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, αλλά το ΔΣ θα δεχθεί τις προτάσεις γραπτά!

Δείτε την ανακοίνωση αναλυτικά:

Λόγω του covid-19 (Κορωνοϊού) και  εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας που προβλέπονται η καθιερωμένη συνάντηση του ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου με τα σωματεία της δυνάμεως της δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί. Ως εκ τούτου προσκαλούμε όλα τα σωματεία να εκφράσουν γραπτώς τις προτάσεις τους  για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων προς συζήτηση.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας. Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 18 Μαΐου, 2020 14:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV