ΕΠΣ Έβρου Β΄κατηγορία Δ΄όμιλος : Α.Σ. Πύργου-Ομόνοια Φυλακίου 4-4

Συντάκτης Νewsroom 8 Φεβρουαρίου, 2014 18:22

ΕΠΣ Έβρου Β΄κατηγορία Δ΄όμιλος : Α.Σ. Πύργου-Ομόνοια Φυλακίου 4-4

Πλούσιο θέαμα απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Πύργου σε ένα γκραντ γκινιόλ παιχνίδι  με Ολλανδικό σκορ.Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ-ευκαιρίες και βαθμούς με το σκορ να διαμορφώνεται  στην λήξη του αγώνα στο 4-4. Αναλυτικά:

17΄Τετ α τετ βγαίνει ο Δράκος μετά από πάσα του Κελαποστόλου Γ. με ωραία κίνηση και προσωπική ενέργεια κάνει το σουτ, όχι λέει ο Γαβριιλίδης.


19΄Σουτ του Γκαιτατζή μέσα από την περιοχή αποκρούει με το δεξί πόδι ο Χαλκιόπουλος με υπερένταση.

21΄ΓΚΟΛ!!! 0-1 Απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Παπαδόπουλου Κ. δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Χαλκιόπουλο τον κρεμάει αριστοτεχνικά και ανοίγει το σκορ.

23΄ Απίστευτη ευκαιρία του Ραδιόγλου μετά από λάθος της άμυνας του Πύργου κλέβει την μπάλα και βγαίνει μόνος του με τον Χαλκίοπουλο αλλά το σουτ του αποκρούει ο τελευταίος.

27΄Τετ α τετ και πάλι ο Ραδιόγλου το σουτ του εξουδετερώνει τον Χαλκιόπουλο αλλά καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του.

29΄ΓΚΟΛ!!! 1-1 Ωραία κίνηση του Καβουρούδη που μπαίνει από αριστερά στην περιοχή του Φυλακίου και με τεχνικό δύσκολο πλασέ ισοφαρίζει για την ομάδα του.

46΄ΓΚΟΛ!!! 1-2 Σέντρα του Χατζόπουλου που πέρασε στο παιχνίδι πριν από ένα λεπτό δεν την βρίσκει ο Ραδιόγλου αλλά καταλήγει στον Γκαιτατζή που δεν αστοχεί από κοντά.

48΄Σέντρα ο Καβουρούδης βρίσκει τον Μαλούδη μετά από λάθος της άμυνας του Φυλακίου αλλά το σουτ του τελευταίου περνάει άουτ.

49΄Σούτ του Ραδιόγλου μετά από σέντρα του Σουσαμτζίδη μόλις άουτ.

55΄ΓΚΟΛ!!! 2-2 Κόντρες στην περιοχή του Φυλακίου αυτήν την φορά ο Μαλούδης από κοντά είναι εύστοχος και φέρνει το ματς στα ίσια.

60΄Σουτ του Ηλιόπουλου διώχνει με υπερένταση ο Γαβριιλίδης.

73΄ΓΚΟΛ!!! 3-2 Σέντρα του Καβουρούδη βγαίνει στην πλάτη της άμυνας ο Ηλιόπουλος και με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής κάνει το 3-2.

75΄ΓΚΟΛ!!!3-3 Εκτέλεση κόρνερ του Σούτογλου σηκώνεται ψηλά στο πρώτο δοκάρι ο Παπαδόπουλος και με καρφωτή κεφαλιά σκοράρει.

87΄ΓΚΟΛ!!! 3-4 Ανοίγει ο Ραδιόγλου δεξιά στον Σουσαμσίδη που μπαίνει  μόνος του στην περιοχή και δεν αστοχεί στο τετ α τετ με τον Χαλκιόπουλο.

90+ΓΚΟΛ!!!4-4 Εκτέλεση φάουλ από τον Καβουρούδη κόντρες μέσα στην περιοχή επωφελείται ο Ηλιόπουλος και σκοράρει από κοντά.

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 8 Φεβρουαρίου, 2014 18:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV