Εκδηλώσεις ενόργανης γυμναστικής στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 26 Ιουνίου, 2013 14:30

Εκδηλώσεις ενόργανης γυμναστικής στην Αλεξανδρούπολη

Το Σάββατο 22/06/13 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος παμπαίδων( Δ1 και Δ2) – παγκορασίδων(Δ1 και Δ2), που διοργάνωσε η Ε.Γ.Ο. με την στήριξη του ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και του Α.Ο.Ε.Γ.Α. 

Απονομή είχε μόνο στο σύνθετο ατομικό οι τρεις(3) πρώτοι σε κάθε κατηγορία.

Για την ιστορία στους παμπαίδες Δ1 το κύπελλο το πήρε ο αθλητής του Α.Ο.Ε.Γ.Α. .Μπαμπλης Κυριάκος, 2η θέση ο αθλητής του Α.Ο. ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ Παπουτσής Δημήτριος και 3η θέση ο αθλητής του Α.Ο.Ε.Γ.Α. ΜαργΚαριάν Αλέξανδρος.


Για τους παμπαίδες Δ2 οι αθλητές του Α.Ο.Ε.Γ.Α. Κελεσίδης Γεώργιος και του Α.Ο.ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ Κοσμίδης Γρηγόριος ισοβάθμισαν στην 1η θέση και την 3η θέση κατέλαβε ο αθλητής του Α.Ο. ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ Σαριμπεκίδης Στέφανος.

Στις παγκορασίδες Δ1 την 1η θέση κατέλαβε η αθλήτρια του Α.Ο. ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ Μπαλάμη Χρύσα, την 2η θέση η αθλήτρια του ΑΙΑΝΤΑ  ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Παπαχαραλάμπους Α. και την 3η θέση η αθλήτρια του ΑΙΑΝΤΑ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Βαβατσιούλα Αλ.

Για τις παγκορασίδες Δ2 η αθλήτριες του ΑΙΑΝΤΑ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ κατέλαβαν την 1η θέση η Λιβύζου Κων/να, την 2η θέση η Ντάσκα Αθ. και την 3η θέση η Κόντρα Φρ.

Θα πρέπει να αναφερθεί πως μετα από πολλα χρόνια επαναενεργοποιήθηκε  το Κυπέλλο Ελλάδος Ε.Γ.Ο.ένας θεσμός που δίνει την δυνατότητα να συναντηθουν οι πρώτοι/ες  στην κατάταξη της βαθμολογίας στην τελική φάση των περιφερειών τους και να αγωνιστούν μεταξύ τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι ένας θεσμός που δίνει κίνητρα σε όλους του αθλητές/τριες για να αναδείξουν το ταλέντο και την δουλειά τους. Εξάλλου ένας επίσημος αγώνας σε αυτές τισ κατηγορίες μόνο καλό κάνει. Ας ελπίσουμε πως η αρχή έγινε εδώ στην Αλεξ/λη και από του χρόνου να συνεχιστεί σε κάποια άλλη πόλη.

Την Κυριακή 23/06/13 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ όλων τμημάτων του Α.Ο.Ε.Γ.Α.

Εκατόν είκοσι(120) παιδάκια έδειξαν τις αρετές και ικανότητες τους μπροστά στο κατάμεστο κλειστό στάδιο της πόλης μας γεμίζοντας με αισιοδοξία τους ιθύνοντες του συλλόγου για το μέλλον της γυμναστικής στην ακριτική περιοχή μας.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες και τα μέσα δουλειάς που υπάρχουν οι προπονητές και η διοίκηση, κατάφεραν να αποδείξουν πως αν είχαν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που έχουν τα κέντρα υψηλού αθλητισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα κατάφερναν πολύ περισσότερα επιτεύγματα στον χώρο της γυμναστικής. Θα πρέπει να τονίσουμε πως για να πραγματοποιηθούν εκδδηλώσεις ενόργανης γυμναστικής στην Αλεξανδρούπολη χρειάζεται να μεταφέρθούν τα όργανα, από Αθήνα με όποιο  κόστος μεταφοράς.


Συντάκτης Νewsroom 26 Ιουνίου, 2013 14:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV