Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Α.Έ.Δ

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 29 Μαρτίου, 2021 13:23

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Α.Έ.Δ

Συνεχίζεται το μπαράζ μεταγραφών για την Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου καθώς ανακοίνωσε δύο νέες μεταγραφές.

Η ομάδα του Διδυμοτείχου στην προσπάθεια που θα κάνει για παραμονή στην κατηγορία στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής που αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ που βγήκε, εξακολουθεί να ενισχύεται με ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Α.Έ.Δ. επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τους Σάκη Κυρόυδη και Αντώνη Φωτσιτζουδη.


Ο Σάκης Κυρούδης είναι 27 ετών (5/7/1994) και αγωνίζεται σαν αριστερό και δεξί εξτρέμ, ενώ ο Αντώνης Φωτσιτζούδης είναι 22 ετών (7/10/98) και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.
Και των δύο η τελευταία τους ομάδα ήταν ο Ατρόμητος Ασπρονερίου.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Α.Έ.Δ:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σάκη Κυρόυδη (φωτ1) και Αντώνη Φωτσιτζουδη (φωτ2) αμφότεροι από Ατρόμητο Ασπρονεριου.Ο Κυρούδης είναι 27 ετών (5/7/1994) και αγωνίζεται σαν αριστερό και δεξί εξτρέμ,ό Φωτσιτζουδης είναι 22 ετών (7/10/98) και αγωνίζεται στον χωρο του Κέντρου. Τους καλωσορίζουμε και τους δύο στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς!Σάκη και Αντώνη Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της Α.Έ.Δ.



Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 29 Μαρτίου, 2021 13:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV