Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης: Η κυκλοφορία των οχημάτων σήμερα

Συντάκτης Νewsroom 13 Ιανουαρίου, 2021 15:50

Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης: Η κυκλοφορία των οχημάτων σήμερα

Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές περιοχής Αλεξανδρούπολης αποφάσισαν την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στα κάτωθι σημεία του οδικού δικτύου εδαφικής αρμοδιότητας της Δ.Α.Αλεξ/πολης λόγω εξάλειψης των έκτακτων λόγων ισχύος τους, ως κάτωθι:

  1. Στο τμήμα της Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Σ.Σ. Κήπων από τη διασταύρωση Φερών έως τη διασταύρωση Αρδανίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,
  2. Στο 78ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. υπ’ αριθ. 53 Αλεξανδρούπολης – Μικρού Δερείου, περίπου 4 χιλιόμετρα πριν από τον οικισμό του Μικρού Δερείου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μικρό Δέρειο.

Την συνέχιση της απαγόρευσης κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη γέφυρα του οικισμού Λουτρών η οποία υπέστη ολική καταστροφή, καθιστώντας τη διέλευση των οχημάτων αδύνατη, μέχρι την έκδοση σχετικής απόφασης από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Αλεξ/πολης. Σημειώνεται, ότι με μέριμνα του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει τοποθετηθεί κατάλληλη οδική σήμανση εκατέρωθεν της εν λόγω γέφυρας, προκειμένου να αποτρέπεται η προσέγγιση οχημάτων.



Συντάκτης Νewsroom 13 Ιανουαρίου, 2021 15:50

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV