Δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους οικισμούς Μεγάλο και Μικρό Δέρειο και στο Ορμένιο

Συντάκτης Νewsroom 5 Ιουνίου, 2022 11:03

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους οικισμούς Μεγάλο και Μικρό Δέρειο και στο Ορμένιο

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της Covid-β19(rapid test), στους οικισμούς Μεγάλο Δέρειο και Μικρό Δέρειο της Δημοτικής Ενότητας Ορφέως του Δήμου Σουφλίου και στον οικισμό Ορμενίου του Δήμου
Ορεστιάδας.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και για την ορθότερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στο Νομό Έβρου, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, το Δήμο Σουφλίου και το Δήμο Ορεστιάδας, διοργανώνει δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid tests) για τον κορονοϊό.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν:

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, ώρες 10:00 π.μ. έως 11:30π.μ. στον οικισμό του Μεγάλου Δέρειου, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και κατά τις ώρες 12:00 μ.μ έως 13:30μ.μ. στον οικισμό του Μικρού Δέρειου στο χώρο έμπροσθεν του καφενείου στην πλατεία.

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 , ώρες 10:00π.μ. έως 12:00μ.μ. στον οικισμό του Ορμενίου, στο χώρο του Κ.Α.Π.Η.

Οι πολίτες θα προσέρχονται στο προαναφερόμενο σημείο, φορώντας μάσκα, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο.

Τα θετικά κρούσματα στον ιό θα ενημερώνονται μέσω τηλεφώνου.

Οι παρούσες δράσεις έχουν στόχο την έγκαιρη ανίχνευση περιστατικών, με γνώμονα πάντα την προστασία της υγείας των πολιτών, καθώς δεν χρειάζεται να μετακινηθούν σε νοσοκομείο, διαγνωστικά κέντρα κλπ, ενώ παράλληλα παρέχει σημαντική αποφόρτιση του συστήματος Υγείας.



Συντάκτης Νewsroom 5 Ιουνίου, 2022 11:03

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV