Α.Ο.Ορεστιάδας – Αίας Εύοσμου 3-0(video)

Συντάκτης Νewsroom 29 Μαρτίου, 2014 23:03

Α.Ο.Ορεστιάδας – Αίας Εύοσμου 3-0(video)

Τελευταίος αγώνας για την ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη στο «Νικόλαος Σαμαράς» και οι πράσινοι με καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουν στην πρώτη θέση φτάνοντας στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Στα αγωνιστικά, στο πρώτο σετ τα λάθη από το σερβίς αλλά και στην επιθετική της δραστηριότητα έβαλαν μπροστά τον φιλοξενούμενο Αίαντα που καλά διαβασμένος κατάφερε να πιέσει ασφυχτικά την Ορεστιάδας μέχρι το τέλους του σετ. Εκεί που οι πράσινοι κατάφεραν με τη μεγάλη τους εμπειρία να ανεβάσουν ρυθμό και να το κατακτήσουν με 26-24.


Δεύτερο σετ και η ομάδα του  Νίκου Αντωνιάδη βρήκε τον ρυθμό της και κατάφερε να βρεθεί μπροστά και να διατηρήσει μια διαφορά έως και δέκα πόντων βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του η οποία ήρθε με το 25-17.

Συνέχεια στο τρίτο σετ όπου οι πράσινοι κατέκτησαν εύκολα με 25-21 με τους φιλοξενούμενους να μαζεύουν μια διαφορά έντεκα πόντων χωρίς όμως να τους φτάνουν για να αποτρέψουν το 3-0 από τους «πράσινους».

Τα σετ:26-24,25-17, 25-21

Τζεπκινλής-Παπαδόπουλος Ι

A.O.OΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Αντωνιάδης):Δημητρούδης, Κεμανετζής, Βλασακίδης, Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Χουσίδης, Κων/νίδης(Λ), Διαμαντίδης, Προδρομίδης, Κοφίδης, Πεντίδης, Νένογλου.

Αίας (Κουτουνίδης):Βαφέας, Παπάζογλου, Σκαρλατίδης, Καρασαββίδης, Γκούγκουρας, Παπαπαναγιώτου / Χαριτωνίδης (λ), Τσάρας, Κομητούδης, Μπάλλος, Ιωακειμίδης.


Συντάκτης Νewsroom 29 Μαρτίου, 2014 23:03

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV