Α.Ο.Νεοχωρίου-Ατρόμητος Ασπρονερίου 2-2(video)

Συντάκτης Νewsroom 29 Μαρτίου, 2014 22:33

Α.Ο.Νεοχωρίου-Ατρόμητος Ασπρονερίου 2-2(video)

Σε ένα ματς με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για το μίνι πρωτάθλημα των play out  ο Α.Ο.Νεοχωρίου και ο Ατρόμητος Ασπρονερίου μοιράστηκαν από έναν βαθμό όπως ακριβώς μοιράστηκαν και τα δύο ημίχρονα  του αγώνα στο πρώτο ο Α.Ο.Νεοχωρίου κυριάρχησε στο γήπεδο(είχε υπέρ του την κατεύθυνση του ανέμου) και με δύο γκολ του Οικονόμου πήρε προβάδισμα το οποίο όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει στο δεύτερο ημίχρονο μιάς και ο Ατρόμητος Ασπρονερίου ανέβασε την απόδοση του (είχε υπέρ του την κατεύθυνση του ανέμου)  και κατάφερε πρώτα με τον Παπαδούδη και στην συνέχεια με τον Φουτσιτσούδη να ισοφαρίσει τον αγώνα.Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το ματς για τον Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του Μπρίμπο και Γιασλά. Αναλυτικά:

14΄Σέντρα του Ζουπίδη στο δεύτερο δοκάρι ο Ισμαήλογλου πιάνει την κεφαλιά η μπάλα στην αγκαλιά του Αντωνούδη.


15΄Κόρνερ του Οικονόμου πολύ ωραίο στο δεύτερο δοκάρι ο Ισμαήλογλου για λίγο δεν καταφέρνει να πιάσει την κεφαλιά εξ επαφής και αφύλακτος.

23΄ΓΚΟΛ!!!1-0 Σέντρα του Κατήρη από δεξιά ο Οικονόμου μέσα από την μικρή περιοχή τσιμπάει με ωραίο τακουνάκι την μπάλα και την στέλνει στα δίχτυα του Ατρόμητου Ασπρονερίου.

31΄Δυνατό σουτ Ισμαιλογλού περνάει άουτ.

33΄ΓΚΟΛ!!!2-0 Σουτ του Οικονόμου από μακρινή απόσταση βρίσκει στον Παρασχούδη Β. αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αντωνούδη.

43΄Ωραίο σουτ του Καδόπουλου περνάει λίγα μέτρα δίπλα από την εστία του Αντωνούδη άουτ.

44΄Σουτ του Κατήρη η μπάλα βρίσκει στον Ισμαήλογλου και περνάει ελάχιστα άουτ.

50΄ΓΚΟΛ!!! 2-1 Μετά από φάση διαρκείας ο Παπαδούδης εκμεταλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Α.Ο.Νεοχωρίου και με πλασέ μέσα από την περιοχή  σκοράρει.

55΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυρκούση ο Παπαδούδης δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Α.Ο.Νεοχωρίου δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

66΄ΓΚΟΛ!!! 2-2 Ωραία πάσα του Παρασχούδη Β που βλέπει τον Φωτσιτζούδη αυτός παίρνει ωραία και  δεν αστοχεί  από διαγώνια θέση φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Α.Ο.Νεοχωρίου(Καστρινός) Παρχαρίδης,Πετράς(68΄Βουζιανάς),Κιτσικούδης,

Δημητριάδης,Μαλτούδης,Οικονόμου,Κατήρης,Καδόπουλος,Καδόπουλος,

Ισμαήλογλού(79΄Τακάκης)Ζουπίδης(82΄Μελιξετιάν)

Ατρόμητος Ασπρονερίου(Δελημπέης)Αντωνούδης,Παρασχούδης,Παπατσιακμάκης

(87΄Δελημπέης),Τσομπανούδης,Συριτούδης,Παρασχούδης,Παπαδούδης

(75΄Πατσιώρας),Κυρκούσης,Καραμανλής,Μπιμπούδης,Φωτσιτσούδης

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας

 


Συντάκτης Νewsroom 29 Μαρτίου, 2014 22:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV