Απόψε η κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης για τα χρυσωρυχεία!!!

Συντάκτης Νewsroom 7 Νοεμβρίου, 2011 08:47

Απόψε η κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης για τα χρυσωρυχεία!!!

Οι Αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι πολίτες της Αλεξανδρούπολης απευθύνουν κάλεσμα προς όλους τους κατοίκους της περιοχής:


Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στάλθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος προς τους τοπικούς αρμόδιους φορείς, η προμελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εξόρυξη χρυσού στο Πέραμα Έβρου, από την εταιρεία Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε. Η προμελέτη αυτή αποτελεί ένα βήμα για τη αδειοδότηση της εταιρείας.

Σήμερα, Δευτέρα 7-11, στις 18.00, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης με σκοπό να γνωμοδοτήσει σχετικά με την παραπάνω μελέτη.

Καλούμε τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης να παρευρεθούν μαζικά στη συνεδρίαση, ώστε να τονίσουμε ακόμα μια φορά, τη σοβαρή αντίθεσή μας στα σχέδια καταστροφής του τόπου μας.

Είναι ανάγκη να διαφανεί καθαρά η βούληση της τοπικής κοινωνίας και να μην αλλοιωθεί από την προβολή εξαγορασμένων μειοψηφιών.

Είναι ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί: σε πρόσφατη ημερίδα για την πράσινη ανάπτυξη η τοπική τηλεόραση κατάφερε, μάλλον με επιτυχία, να στρεβλώσει τα πραγματικά γεγονότα, ενώ στην παρέμβαση με πανό σε αγώνα του εθνικού παρουσίασε μόνο την άποψη της διοίκησης, αποκρύπτωντας τη θετική αντίδραση του κόσμου.



Συντάκτης Νewsroom 7 Νοεμβρίου, 2011 08:47

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV