Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Έρχονται 300 προσλήψεις για την κάλυψη κενών λόγω κορονοϊού

Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2021 11:45

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Έρχονται 300 προσλήψεις για την κάλυψη κενών λόγω κορονοϊού

Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας, έρχονται προσλήψεις 300 αναπληρωτών για να καλύψουν κενά εκπαιδευτικών που αδυνατούν να διδάξουν λόγω κορονοϊού.

Με απόφαση που υπογράφει η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή δρομολογείται η πρόσληψη 300 αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα Εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2021- 2022.


Οι προσλήψεις αυτές έρχονται για να καλύψουν λειτουργικές ανάγκες της εκπαίδευσης, σε περίπτωση που μόνιμοι εκπαιδευτικοί ή προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ή μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ αδυνατούν, για λόγο συναφή με τη διάγνωση, μετάδοση και διασπορά του κορoνοϊού COVID-19, να παρέχουν διδακτικό ή υποστηρικτικό έργο ή να προσκομίσουν ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR test).

Εάν, μετά τις προσλήψεις των υποψηφίων του κλάδου ΠΕ 79.01, παραμένουν ακάλυπτα λειτουργικά κενά, δύνανται να προσλαμβάνονται, σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί του κλάδου ΤΕ16.

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση με τις ειδικότητες αναλυτικά


Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2021 11:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV