Αβοήθητες οι εξαγωγικές επιχειρήσεις του Έβρου.

Συντάκτης Νewsroom 2 Οκτωβρίου, 2020 11:25

Αβοήθητες οι εξαγωγικές επιχειρήσεις του Έβρου.

Ο κ. Χρήστος Γιορδαμλής μίλησε στον Γιάννη Βαβαλικούδη και τον Χάρη Κανταρίδη στην “Πρωινή Περιπολία” του Ράδιο Έβρος.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών, Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το επιχειρείν στην περιοχή στον Νομό, καθώς τα Capital Controls του πρόσφατου παρελθόντος, ακολουθήθηκαν από την πανδημία του κορονοϊού με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν οι επιχειρήσεις να συνέλθουν οικονομικά και να υπάρξουν μειώσεις εργατικού προσωπικού


Σημείωσε με έμφαση ότι ενώ σε άλλες χώρες οι πολιτικοί τους προβάλουν τα προϊόντα και τα προωθούν , στην χώρα μας η πολιτεία δημιουργεί εμπόδια στην παραγωγική διαδικασία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν με την ενίσχυση του 12% από τον Ο.Α.Ε.Δ.

Ο Σ.Β.Β.Ε.Ε.Ε προσπαθεί, μέσα από διεκδικήσεις, διοργάνωση εκθέσεων και προγραμμάτων κατάρτισης να βοηθήσει τα μέλη του και τους εργαζόμενους τους.
Σε προσωπικό επίπεδο, όταν ρωτήθηκε για τα επιτεύγματα της PRISMA Ηλεκτρονικά αναφέρθηκε στις συνεργασίες με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος, την Airbus κ.α. και επισήμανε ότι αυτό επιτυγχάνεται με πολύ κόπο και προσπάθεια και βασιζόμενη στην ένταση γνώσης και τον ζήλο των εργαζομένων της.


Συντάκτης Νewsroom 2 Οκτωβρίου, 2020 11:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV