Εκδρομή Ορεινής Πεζοπορίας Με Το Δίκτυο Εθελοντών Δασοπροστασίας Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 27 Απριλίου, 2010 21:32

Εκδρομή Ορεινής Πεζοπορίας Με Το Δίκτυο Εθελοντών Δασοπροστασίας Έβρου


Το Δίκτυο Εθελοντών Δασοπροστασίας Έβρου διοργανώνει εκδρομή Ορεινής Πεζοπορίας  με στόχο την εναλλακτική άθληση, την ψυχαγωγία, τη γνώση, την εκπαίδευση και την επαφή με το δάσος.


Η μία και μοναδική εκδρομή της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαΐου 2010 στο Λειβαδίτη Ξάνθης.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από τα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης  (απέναντι από το Δημοτικό γήπεδο «Φώτης Κοσμάς») στις 09:00, από όπου με λεωφορείο θα μεταφερθούμε στο Λειβαδίτη. Από εκεί ξεκινά η  διαδρομή μας  η οποία θα έχει διάρκεια περίπου 2 ώρες και θα μας οδηγήσει στον καταρράκτη της περιοχής ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους των Βαλκανίων! Το δάσος απαρτίζεται κυρίως από οξιές και σημύδες. Μετά το τέλος της πορείας θα πραγματοποιήσουμε μια απαραίτητη στάση σε ταβέρνα της περιοχής. Η επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής.

Το κόστος  συμμετοχής είναι 10 ευρώ (μόνο για τη μεταφορά) ενώ θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, η οποία θα είναι δεσμευτική, στο τηλέφωνο 6942 841 651 (κ. Νατάσα Τζαλίδου).

Το περπάτημα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους άθλησης. Είναι εύκολο, όχι ιδιαίτερα κοπιαστικό, δεν απαιτεί ακριβό εξοπλισμό και μπορεί να γίνει οπουδήποτε από τον οποιονδήποτε. Χαρίζει υγεία, μακροζωία, και μας βοηθά να χάσουμε τα περιττά κιλά. Το περπάτημα είναι ένας ιδιαίτερα καλός τρόπος για να αδυνατίσει κανείς, ιδίως όταν έχει καιρό να αθληθεί, ή κάνει καθιστική ζωή. Είναι η απολύτως φυσική και αποτελεσματική μέθοδος για όσους δεν θέλουν να πάνε σε κάποιο γυμναστήριο ή να επιλέξουν άλλα πιο απαιτητικά αθλήματα.


Συντάκτης Νewsroom 27 Απριλίου, 2010 21:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV