Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση στο tourism4all για το voucher των 150 ευρώ

Συντάκτης Νewsroom 24 Ιουνίου, 2022 10:30

Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση στο tourism4all για το voucher των 150 ευρώ

Θέμα χρόνου είναι να ανοίξει η πλατφόρμα για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους μέσα από το tourism4all.gov.gr για το voucher των 150 ευρώ.

Με τις αιτήσεις για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός» να έχουν κλείσει από χθες και εν αναμονή των αποτελεσμάτων, σειρά παίρνουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» μέσω της ειδικής πλατφόρμας tourism4all.gov.gr η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο «Τουρισμός για όλους» απευθύνεται στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών με τους νικητές να είναι συνολικά 200.000 οι οποίοι θα πάρουν ο καθένας από 150 ευρώ.

Οι αλλαγές – Πότε η κλήρωση

Το πιθανότερο είναι πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, δεδομένου πως έχει ανακοινωθεί ότι από τις 5 Ιουλίου, οι ωφελούμενοι θα μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το
κουπόνι.

Ο «Τουρισμός για Όλους» θα έχει φέτος μια μεγάλη αλλαγή αφού το voucher θα μπορεί να εξαργυρωθεί και στην εστίαση. Θα έχει τη μορφή του Freedom Pass που δόθηκε στους νέους για τον εμβολιασμό τους. Το σκεπτικό των φετινών αλλαγών είναι να μπορέσει -κατ’ επιλογή του δικαιούχου- να στηριχθεί και η εστίαση, ο κλάδος με το πιο βαρύ πλήγμα από την πανδημία, τα lockdown και τους περιορισμούς τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο λόγος είναι η στήριξη στα μαγαζιά εστίασης τα οποία έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα από την αρχή της πανδημίας και τους περιορισμούς.

«200.000 δικαιούχοι, που βρίσκονται σε ανάγκη, θα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους, κάνοντας χρήση της άυλης ψηφιακής κάρτας την οποία και θα μπορούν να χρησιμοποιούν παντού: στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στο ξενοδοχείο, στο ταβερνάκι.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Β. Κικίλιας.


Συντάκτης Νewsroom 24 Ιουνίου, 2022 10:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV