Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείου του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και Προέδρου του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Συντάκτης Νewsroom 15 Ιουνίου, 2020 16:08

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείου του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και Προέδρου του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Επίσπευση εργασιών για την εξέλιξη της Σύμβασης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΕΛ ΜΑΚΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟΕΡΓΟΥ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ»

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 15-06-2020 στο γραφείου του Δημάρχου και Προέδρου του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α., με αντικείμενο την επίσπευση των εργασιών για την εξέλιξη της Σύμβασης Έργου «Κατασκευή Δικτύων Αποχέτευσης και ΕΕΛ Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, υποέργου : Κατασκευή δικτύου ακαθάρτων».

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου η κα Λίλα Σαμπανοπούλου, από την Υπηρεσία Διαχείρισης οι κ.κ. Βασίλειος Πιτσινίγκος, Γιώργος Λεβέντης, Χρήστος Ρουμελιώτης, από την Ανάδοχο Κοινοπραξία οι κ.κ. Γεώργιος Ιωαννίδης, Μιχάλης Κούγκουλος, Στέργιος Νάκος, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μάκρης, Μαριάνθη Μαύρου και από την Επιβλέπουσα Αρχή οι κ.κ. Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, Κυριακή Χαμουρατίδου, Γεώργιος Ξενουδάκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Γιάννης Ζαμπούκης.

Συμφωνήθηκε ότι μετά τις επικείμενες προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιολογίας Έβρου τριών (3) αρχαιολόγων και δύο (2) εργατών πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την κατασκευή και ολοκλήρωση του παραπάνω έργου. Συγκεκριμένα θα αποκατασταθούν πλήρως τα οδοστρώματα όπου έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και θα συνεχιστούν οι εργασίες του έργου από το σημείο όπου σταμάτησαν.

Συμφωνήθηκε επίσης, από τους παραπάνω φορείς, να επανεκτιμήσουν την πορεία των εργασιών σε ένα (1) μήνα από σήμερα προκειμένου να προλάβουν πιθανά προβλήματα ή να δοθούν άμεσες λύσεις όπου αυτό απαιτείται.


Συντάκτης Νewsroom 15 Ιουνίου, 2020 16:08

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV