Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη

Συντάκτης Νewsroom 30 Απριλίου, 2020 19:20

Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2020, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Γ.Γ. Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, του υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης με κύριο αντικείμενο τον τρόπο και την προετοιμασία για την επανεκκίνηση και ασφαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Από τη σύσκεψη, στην οποία τον Δήμο Αλεξανδρούπολης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεόδωρος Βουρδόλης προέκυψαν τα παρακάτω :


  • Οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι δύναται να λειτουργήσουν με μια σειρά μέτρων, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών.
  • Όλες οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές μέχρι νεότερης οδηγίας.
  • Όλα τα κολυμβητήρια (κλειστά και ανοιχτά) θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερης οδηγίας.
  • Οι ανοιχτοί εξωτερικοί αθλητικοί χώροι (γήπεδα μπάσκετ – βόλεϊ – ποδοσφαίρου) θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεότερης οδηγίας.

Ο κ. Βουρδόλης με παρέμβασή του έθεσε σειρά προτάσεων σχετικά με τον ασφαλή τρόπο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων ως προς το προσωπικό και τους πολίτες που θα τις χρησιμοποιούν όσο και  ερωτήσεων σχετικά με αιτήματα πολιτών του δήμου μας. Κατόπιν  αυτής της τοποθέτησης μεταξύ άλλων διευκρινίστηκε από τον κ. Υπουργό πως για τους διακεκριμένους αθλητές και τα ΑμεΑ που έχουν ως θεραπευτική οδηγία την χρήση κολυμβητικών δεξαμενών θα υπάρξει σχετική ρύθμιση για την κατ΄ εξαίρεση χρήση από αυτούς των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων.


Συντάκτης Νewsroom 30 Απριλίου, 2020 19:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV