Στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο νεαρός Πακιστανός, που “έπεσε” από το φορτηγό

Συντάκτης Νewsroom 28 Απριλίου, 2011 10:18

Στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο νεαρός Πακιστανός, που “έπεσε” από το φορτηγό

Με βαριά κατάγματα στην λεκάνη και στο ισχίο νοσηλεύεται στην κρατική ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ένας 17χρονος Πακιστανός, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από φορτηγό εν κινήσει.

Swiss Approval

Στο μεταξύ οι αρχές εξετάζουν την πληροφορία, ότι, οι διακινητές λαθρομεταναστών έσπρωξαν και έριξαν τον 17χρονο από το φορτηγό, όταν έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Ραπτόπουλος, ο 17χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και δεν κινδυνεύει η ζωή του, ωστόσο λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, εκφράζονται επιφυλάξεις για τα προβλήματα που μπορεί να έχει μετά την αποκατάστασή του.

Τον νεαρό Πακιστανό επισκέφτηκε ο αδελφός του που ζει στην Αθήνα, όμως δεν επιτράπηκε η μεταφορά του, μέχρι να ολοκληρωθεί η νοσηλεία του.

Εν τω μεταξύ άλλα δύο περιστατικά παράνομων μεταναστών νοσηλεύονται με κρυοπαγήματα στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Η κατάσταση της υγείας των δύο μεταναστών που υπέστησαν κρυοπαγήματα στην προσπάθειά τους να διασχίσουν κολυμπώντας τον ποταμό Εβρο, δεν είναι σοβαρή και σύντομα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Συντάκτης Νewsroom 28 Απριλίου, 2011 10:18

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV