Π. Χρηστίδης από την Βύσσα: Θέλουμε τους Έλληνες παρόντες, ισχυρούς, δυνατούς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2021 14:25

Π. Χρηστίδης από την Βύσσα: Θέλουμε τους Έλληνες παρόντες, ισχυρούς, δυνατούς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Τη δυναμική της προσφοράς των ακριτών στην τοπική αλλά και στην εθνική οικονομία, οι οποίοι αποδεικνύουν ότι «ο Έλληνας μπορεί να πρωταγωνιστεί ακόμα και κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες», εξήρε σήμερα, από τη Βύσσα, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί από χθες στη Θράκη, ο κ. Χρηστίδης επισκέφθηκε σήμερα τη Βιοτεχνική Ζώνη Βύσσας, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι «αυτά που συζητάμε τόσο καιρό. Το πως θ’ αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό, πώς θα στηρίξουμε τις επιχειρήσεις, πώς θα δώσουμε προοπτική στους ανθρώπους να μείνουν στον τόπο τους και να πρωταγωνιστήσουν».

Εκφράζοντας την πεποίθηση ότι υπάρχει παραγωγική Ελλάδα, σημείωσε την ανάγκη περεταίρω ενίσχυσης και προς την κατεύθυνση στήριξης των ανθρώπων που καθημερινά, όπως χαρακτηριστικά είπε, «κάνουν μία υπερπροσπάθεια ν’ ανταπεξέλθουν στις πολύ μεγάλες δυσκολίες τις οποίες φέρνει και η ακρίβεια και το κόστος μεταφοράς των προϊόντων τους». Με στόχο την ανάπτυξη εντός των επόμενων ετών της χώρας «με τους Έλληνες παρόντες σε κάθε γωνιά της, ισχυρούς, δυνατούς» και τονίζοντας ότι «εδώ είναι που αξίζει η Ελλάδα να πρωταγωνιστεί», ο κ. Χρηστίδης δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στην κατάθεση προτάσεων «για τη μείωση του κόστους της παραγωγής, για την ενίσχυση όλων αυτών των επιχειρήσεων οι οποίες κρατάνε εδώ εργαζομένους, στηρίζουν την τοπική οικονομία και στηρίζουν την Ελλάδα… ».


Το απόγευμα, ο κ. Χρηστίδης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Εστίασης Αλεξανδρούπολης και τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Egnatia».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2021 14:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV