Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για 10 θέσεις εργασίας στο ΚΥΤ Φυλακίου

Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2020 10:44

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για 10 θέσεις εργασίας στο ΚΥΤ Φυλακίου

“Τρέχει” η υποβολή αιτήσεων για τις προσλήψεις σε ΚΥΤ – 10 θέσεις εργασίας στο ΚΥΤ Φυλακίου

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς και στη Διαύγεια η προκήρυξη του διαγωνισμού πρόσληψης 370 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια τρία έτη και δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση, που θα βρουν στη διεύθυνση https://jobs.migration.gov.gr/login και να την υποβάλουν στην ίδια εφαρμογή επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα αντίστοιχα πεδία. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και τη Δευτέρα 07/12/2020 και ώρα 23.59 μ.μ. 

Η προκήρυξη αφορά την πρόληψη 217 ατόμων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 66 ατόμων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 87 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι θέσεις κατανέμονται ως ακολούθως: 60 θέσεις στα ΚΥΤ, 170 θέσεις στις δομές της ενδοχώρας και 140 θέσεις στις κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου. 

Για το ΚΥΤ Φυλακίου προβλέπονται 10 θέσεις ως εξής:

  • 5 θέσεις ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
  • 1 θέση ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  • 4 θέσεις ΔΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Για τις θέσεις που αφορούν τα ΚΥΤ και τις δομές φιλοξενίας προβλέπεται υποχρεωτικά η ύπαρξη εντοπιότητας των υποψηφίων – σε επίπεδο Δήμου. 

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ


Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2020 10:44

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV