Αποφεύχθηκε το lockdown στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 20 Μαΐου, 2021 13:21

Αποφεύχθηκε το lockdown στην Ορεστιάδα

Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση αλλά η εικόνα τον τελευταίων 2 ημερών είναι βελτιωμένη σύμφωνα με τον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη

Για την πορεία του κορονοϊού στον Δήμου Ορεστιάδας μίλησε σήμερα στο Ράδιο Έβρος ο Δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης.Όπως ανέφερε ο κύριος Μαυρίδης το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν πάρα πολλά κρούσματα στην περιοχή και ο κίνδυνος να επιβληθούν αυστηρά μέτρα ήταν ορατός. Η μειωμένη η ανίχνευση νέων κρουσμάτων τις τελευταίες δύο ημέρες απομάκρυνε αυτό τον κίνδυνο ωστόσο τα πράγματα ,όπως επεσήμανε, παραμένουν πάρα πολύ σοβαρά.
Ο κύριος Μαυρίδης συμπλήρωσε ότι θεώρησε πρέπον τις προηγούμενες ημέρες να ενημερώσει τον κόσμο προκειμένου να λάβει τα μέτρα του ενώ είπε ότι η καραντίνα στις Καστανιές βοήθησε να ανασχεθεί η αύξηση των κρουσμάτων.

Αναφορικά με την διαχείριση αντίστοιχων περιπτώσεων από εδώ και πέρα ο Δήμαρχος Ορεστιάδας είπε ότι υπάρχει ασάφεια για τα μέτρα που θα επιβάλλονται στο εξής στις επικίνδυνες περιοχές θεωρώντας ότι αν υπάρχει ραγδαία αύξηση κρουσμάτων η πολιτεία θα λάβει εξειδικευμένα μέτρα για κάθε περιοχή.


Αναφορικά με την λειτουργία του τελωνείου Ορμενίου ο κύριος Μαυρίδης στάθηκε υπέρμαχος της λειτουργίας του αλλά με αυστηρά μέτρα και συνεχή παρουσία κλιμακιου που θα πραγματοποιούν συνεχώς ελέγχους. Κατηγόρησε για μεγάλη καθυστέρηση του ανοίγματος του τελωνείου Ορμενίου από του αρμόδιους φορείς ,μια καθυστέρησης που ταλαιπώρησε τόσο τους πολίτες όσο και όσους ήθελαν να επισκεφθούν την χώρα και συγκεκριμένα τους τουριστικούς προορισμούς της Θράκης.


Συντάκτης Νewsroom 20 Μαΐου, 2021 13:21

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV