Ιστορικός περίπατος από τους Καστροπολίτες

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 20 Μαΐου, 2021 12:55

Ιστορικός περίπατος από τους Καστροπολίτες

Με αφορμή την εβδομάδα επετειακών εκδηλώσεων στο πλαίσιο των “Ελευθερίων 2021”, οι Καστροπολίτες θα συμμετέχουν σε έναν ιστορικό περίπατο.

Η προγραμματισμένη εκδήλωση “ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ” στην τοποθεσία του Αγίου Βλασίου, που θα πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2021, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω της χθεσινής βροχής, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να καταστήσει ακατάλληλη την πεζοπορία στον χωματόδρομο.

Με αφορμή την εβδομάδα επετειακών εκδηλώσεων στο πλαίσιο των “Ελευθερίων 2021”, οι δημότες και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν ξεχωριστό περίπατο με συνοδούς τα μέλη του Ιστορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου “Καστροπολίτες – Γνώση και Δράση”. Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 και ώρα 17:30. Ο περίπατος θα έχει αφετηρία την παλαιά γέφυρα του Ερυθροποτάμου.


Μια πεζοπορία πολιτισμού και πατριδογνωσίας συνολικού μήκους 6 χλμ, από την παλιά γέφυρα Διδυμοτείχου με τελικό προορισμό την ιστορική τοποθεσία του Αγίου Βλασίου.
Στην τοποθεσία του Αγίου Βλασίου θα γίνει ολιγόλεπτη στάση όπου θα αναφερθούμε στο ιστορικό της περιοχής και θα σας παραθέσουμε νερό και χυμούς.
Την πεζοπορία θα συνοδεύσουν μέλη του Ερυθρού Σταυρού του τοπικού τμήματος Διδυμοτείχου.

Οι πρώτοι 25 συμμετέχοντες θα λάβουν ως δώρο μία υφασμάτινη μάσκα, προσφορά από την εταιρεία: ΤΖΙΜΗΣ – ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Συμμετοχή ελεύθερη για όλους.

Κασρτοπολίτες περίπατος

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 20 Μαΐου, 2021 12:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV