Υπογραφή σύμβασης από την Περιφέρεια ΑΜΘ και το Δ.Π.Θ. για την στήριξη του Πρωτογενούς Τομέα

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 11 Ιανουαρίου, 2023 10:03

Υπογραφή σύμβασης από την Περιφέρεια ΑΜΘ και το Δ.Π.Θ. για την στήριξη του Πρωτογενούς Τομέα

Ενώνουν τις δυνάμεις τους η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με στόχο την στήριξη του πρωτογενούς τομέα

Σήμερα, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση μεταξύ του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και του νέου Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Φώτη Μάρη.

Παρόντες θα είναι και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Βασίλης Δελησταμάτης και ο Καθηγητής του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του ΔΠΘ Σπύρος Κουτρούμπας ενώ στην συνέχεια θα γίνουν δηλώσεις στα Μέσα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Υπογραφή σύμβασης από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για την στήριξη του Πρωτογενούς Τομέα

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, ώρα 12:00, στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Γ. Κακουλίδη 1, Κομοτηνή), ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος και ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Φώτης Μάρης θα υπογράψουν τη σύμβαση του ειδικού Προγράμματος για την στήριξη του Πρωτογενούς Τομέα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής κ. Βασίλη Δελησταμάτη και του Καθηγητή του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του ΔΠΘ κ. Σπύρου Κουτρούμπα.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 11 Ιανουαρίου, 2023 10:03

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV