Χωρίς νερό για μέρες το Σοφικό – Αποκαθίσταται η υδροδότηση

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 18 Νοεμβρίου, 2019 19:43

Χωρίς νερό για μέρες το Σοφικό – Αποκαθίσταται η υδροδότηση

Μεγάλα προβλήματα στην υδροδότηση αντιμετωπίζει εδώ και μέρες η περιοχή του Διδυμοτείχου ενώ σε ορισμένες περιοχές του Δήμου το πρόβλημα είναι εντονότερο

Τα πολλά και μεγάλα προβλήματα στην υδροδότηση που αντιμετωπίζει κατά καιρούς η περιοχή του Διδυμοτείχου δεν είναι κάτι το πρωτοφανές με τις τελευταίες ημέρες το θέμα της υδροδότησης να αποτελεί και πάλι μέγα πρόβλημα καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν απανωτές βλάβες και σπασίματα στο δίκτυο. Μάλιστα κάτοικοι του χωριού Σοφικό κατήγγειλαν στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ πως δεν είχαν καθόλου νερό στο χωριό για τέσσερις ημέρες.

Αναφορικά με το θέμα το radioevros.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου ο οποίος μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που απασχόλησε τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ τις τελευταίες μέρες καθώς τα σπασίματα στο δίκτυο που ευθύνονταν για την βλάβη σημειώθηκαν σε δύσβατα μέρη όπου ήταν σχεδόν αδύνατο να γίνουν παρεμβάσεις, όπως σε ένα φωτοβολταϊκό πάρκο το οποίο τελικά το παρέκαμψαν.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή, τα προβλήματα αυτά απασχόλησαν τα συνεργεία τις προηγούμενες ημέρες και μέσα στο Σαββατοκύριακο ενώ το πρόβλημα στο Σοφικό συγκεκριμένα προέκυψε λόγω κατασκευαστικών λαθών “το Σοφικό είναι το πρώτο χωριό στο οποίο κόβεται η υδροδότηση και το τελευταίο στο οποίο αποκαθίσταται λόγω αυτών” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηγιάννογλου και πρόσθεσε πως θα γίνει προσπάθεια στο μέλλον να διορθωθεί το ζήτημα. Αυτήν την στιγμή οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί, τροφοδοτούνται και οι δύο αγωγοί και η δεξαμενή γεμίζει οπότε έως το βράδυ θα έχει επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα η υδροδότηση στο χωριό.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 18 Νοεμβρίου, 2019 19:43

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV