Χρυσή Μπαχαρίδου: «Μπορούμε να φέρουμε τους νέους πίσω στον τόπο μας»

Συντάκτης Νewsroom Ιούνιος 24, 2019 20:15

Χρυσή Μπαχαρίδου: «Μπορούμε να φέρουμε τους νέους πίσω στον τόπο μας»

Η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Χρυσή Μπαχαρίδου μίλησε σήμερα στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ για την υποψηφιότητα της και για θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Έβρου.

Ως νέος άνθρωπος πιστεύω πολύ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί πίστεψε και σε μένα. Είναι μεγάλη τιμή η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου εντάσσοντάς με στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας” ανέφερε η κ. Μπαχαρίδου μιλώντας για την απόφαση να είναι παρούσα στις εθνικές εκλογές. “Είναι μεγάλη ευθύνη εφόσον με επιλέξουν οι εβρίτισσες και οι εβρίτες να τους εκπροσωπήσω στο ελληνικό κοινοβούλιο έτσι ώστε να σταθώ με σεβασμό στις αξίες και στις ανάγκες αυτού του τόπου“.

Ακόμη μιλώντας για την ολοκλήρωσης της καμπάνιας κατά της έμφυλης-ενδοοικογενειακής βίας μέσω της εθελοντικής εργασίας στο Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης, στην οποία υπήρξε επικεφαλής η Χρυσή Μπαχαρίδου εξέφρασε την πεποίθηση πως υπάρχει περιθώριο να δούμε αλλαγές μέσω της πολιτικής αναφορικά με τέτοια κοινωνικά φαινόμενα “μπορούν να αλλάξουν αρκεί όταν χαράζουμε πολιτικές να επικεντρωνόμαστε στον άνθρωπο“.

Με αφορμή το θέμα της οικονομίας η κ. Μπαχαρίδου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και στις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα μίλησε για τις σταθερές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας που θα προέλθουν με τη μείωση της φορολογίας, η οποία θα επιφέρει την ενίσχυση του εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών ώστε να μπορούν να προσλάβουν περισσότερους εργαζομένους, “αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα” είπε χαρακτηριστικά. Επίσης έκανε λόγο για τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τους νέους όπως η ανεργία, τα προβλήματα για τους επαγγελματίες αλλά και τους αγρότες της περιοχής, θέματα που και η ίδια έχει στην ατζέντα της, όπως και τη δημογραφική συρρίκνωση εκφράζοντας την πεποίθηση πως είναι εφικτό οι νέοι να παραμείνουν αλλά και να επιστρέψουν πίσω στον τόπο τους.

Στο μήνυμά της προς τους πολίτες του Έβρου, τόνισε πως αν την εμπιστευτούν θα υπερασπιστεί αυτόν τον τόπο στον οποίο ζει και η ίδια και θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα καθώς “όταν ζεις τα προβλήματα αυτού του τόπου μπορείς και να τα λύσεις“.

Ακούστε όσα είπε στον αέρα του Ράδιο Έβρος η υποψήφια βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρυσή Μπαχαρίδου:

 


Συντάκτης Νewsroom Ιούνιος 24, 2019 20:15

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter