Εβρίτισα Μητέρα 4 παιδιών κέρδισε χρυσό μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό του TAE KWON DO!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 25 Σεπτεμβρίου, 2018 15:30

Εβρίτισα Μητέρα 4 παιδιών κέρδισε χρυσό μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό του TAE KWON DO!

Χρυσή η Παγωνάκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών/Πυροσβεστών

Μπορεί κάποιος να επιστρέψει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στο αγαπημένο του άθλημα μετά από 4 εγκυμοσύνες και δέκα χρόνια αγωνιστικής αποχής; Μπορεί!!! Αυτό απέδειξε η Σαραντούλα Παγωνάκη του “Καλλίμαχου” η 34χρονη Αστυνομικός (της γνωστής ταεκβοντίστικης οικογένειας της περιοχής μας)  στο παρελθόν έχει φέρει πολλές επιτυχίες στο άθλημα του TAE KWON DO σε Πανελλήνιο – Πανευρωπαϊκό αλλά και Παγκόσμιο επίπεδο !

Το άρθρο συνεχίζεται από κάτω..

Από το 2008 απείχε από την αγωνιστική δράση καθώς έγινε μητέρα 4 παιδιών (!!!) , όπως δήλωσε στον αέρα του Ράδιο Έβρος  μπορεί να απείχε από τους αγώνες αλλά φρόντισε ανάμεσα στις εγκυμοσύνες να κρατάει την φυσική της κατάσταση σε καλό επίπεδο! Έτσι δέκα χρόνια μετά τον τελευταίο της αγώνα αποφάσισε να επιστρέψει συμμετέχοντας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών και Πυροσβεστών που διεξάγεται από τις 20/9 μέχρι τις 30/9 στο Λος Μπάριος της Ισπανίας! Εκεί φτάνοντας στον τελικό (κατηγορία έως 67 kg γυναικών) αντιμετώπισε την αντίπαλο της από την Πορτογαλία νικώντας την με τεχνικό νοκ άουτ και σκορ 25-5 (όταν η διαφορά ανάμεσα στις δύο αθλήτριες φθάσει τους 20 πόντους τότε ολοκληρώνεται ο αγώνας) λίγο πριν το τέλος του 3ου γύρου.

Η συντακτική ομάδα του Ράδιο Έβρος την συγχαίρει για την επιτυχία της αλλά κυρίως για το ότι με την προσπάθεια της αυτή γίνεται παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό!

Ακούστε τι δήλωσε στον αέρα του Ράδιο Έβρος και την εκπομπή “Άκου τι συμβαίνει”.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 25 Σεπτεμβρίου, 2018 15:30

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV