Χατζηγιάννογλου: Προσωπικές φιλοδοξίες απένταξαν το Open Mall – έρχεται ο Συρίγος για την Ψυχολογία

Συντάκτης Νewsroom 6 Φεβρουαρίου, 2023 10:36

Χατζηγιάννογλου: Προσωπικές φιλοδοξίες απένταξαν το Open Mall – έρχεται ο Συρίγος για την Ψυχολογία

Στα προβλήματα που έφερε η απλή αναλογική και η στείρα αντιπαράθεση απέδωσε την απένταξη του έργου του Open Mall ο κ. Χατζηγιάννογλου καθώς η μη ψήφιση της κυκλοφοριακής μελέτης από τις παρατάξεις των κ. Τοκαμάνη και Πατσουρίδη “για προσωπικούς τους λόγους” συνετέλεσε στην αρνητική αυτή εξέλιξη. Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου για το συγκεκριμένο ζήτημα άφησε ένα μικρό ενδεχόμενο να ενταχθεί το Open Mall σε άλλο πρόγραμμα ή να δοθεί παράταση στο υπάρχον χωρίς όμως να εκφράζει αισιοδοξία ότι αυτό μπορεί να συμβεί.

Την Πέμπτη 9/2 με την επίσκεψη Συρίγου θα “τελειώσει” το στεγαστικό ζήτημα της Ψυχολογίας. Αυτό προανήγγειλε μιλώντας στην “Πρωινή Περιπολία” ο κ. Χατζηγιάννογλου τονίζοντας ότι υπάρχουν λύσεις στο τραπέζι τις οποίες κράτησε για τη συζήτηση που θα γίνει μεταξύ του ίδιου, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και του Υφυπουργού Παιδείας. Νωρίτερα μίλησε για την επέκταση της διάρκειας εκπαίδευσης στην σχολή Αστυφυλάκων σε 3 χρόνια αλλά και την εύρεση χρηματοδοτικού εργαλεία για την αποπεράτωση του σκοπευτηρίου και τα οφέλη που θα φέρει αυτή. Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα μέμφθηκε τον περιφερειάρχη κ. Μέτιο για την κωλυσιεργία. Κλείνοντας τη συζήτηση αναφορικά με τα ζητήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ο κ. Χατζηγιάννογλου σε ό,τι αφορά στην Νοσηλευτική, είπε πως αυτή παραμένει ως έχει (δηλαδή στο Διδυμότειχο) παρότι δεν εξυπηρετεί τα σχέδια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και μάλιστα ο Δήμος αναζητά λύση για την μόνιμη λύση του στεγαστικού της θέματος.


Σε ένα μίνι απολογισμό για την πρώτη θητεία του και αφού επιβεβαίωσε ότι θα ξαναδιεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο ισχυρίστηκε ότι ενώ δεν βρήκε έργα προς υλοποίηση από τους προκατόχους του η παράταξη του προέβη σε επιλύσεις χρονίων ζητημάτων όπως η αδειοδότηση του βιολογικού ,η νομιμοποίηση του “Γκατσιούδης” , η τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στο ανοιχτό στάδιο και ο πλήρης φωτισμός του Δήμου με LED που θα επιφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.

Τέλος ο κ. Χατζηγιάννογλου εξέφρασε την πεποίθηση πως μέσω των έργων και λύσεων που επιδιώκονται θα επέλθει η συγκράτηση του πληθυσμού και η οικονομική ανάταση.


Συντάκτης Νewsroom 6 Φεβρουαρίου, 2023 10:36

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV