Χ. Τσολακίδης: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας»

Συντάκτης Νewsroom 27 Ιουνίου, 2019 20:15

Χ. Τσολακίδης: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας»

Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Τσολακίδης μίλησε σήμερα στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και απάντησε στις ερωτήσεις και στα θέματα που του έθεσε  η Σταυρούλα Αγελαδαράκη για την υποψηφιότητα του και για τα θέματα που υπάρχουν και βάζουν σε σκέψεις τους κατοίκους του Έβρου.

Ξεκινώντας την συζήτηση ο κ. Τσολακίδης σύστησε τον εαυτό του,μίλησε για την σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για την βελτίωση της Ελλάδας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς όπως ανέφερε  η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στις εννέα πρώτες χώρες παγκοσμίως.

Σχετικά με την επιχειρηματικότητα στον Έβρο αλλά και συνολικά σε όλη την Ελλάδα, δήλωσε ότι πρέπει να δοθούν κίνητρα στους νέους για να μένουν στην  Ελλάδα  και να μην μεταναστεύουν. Πρόσθεσε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις πρώτες ύλες  και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στον Έβρο όπως είναι τον ζεόλιθο.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο απαντώντας  σε σχετική ερώτηση που του έγινε είπε ότι «θέλω να συμμετέχω και εγώ  σε όλη αυτή την προσπάθεια η οποία έγινε  τα τελευταία τεσσεράμισι  χρόνια να μην πάει χαμένη, διότι αν δεν επανεκλεγεί ο Τσίπρας και σχηματίσει μία κυβέρνηση βασισμένη σε όλο το δημοκρατικό ελληνικό λαό και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλου του λαού τότε αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια της αναγέννησης της χώρας θα πάνε χαμένα. Αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο ελληνικός λαός διότι η εναλλακτική λύση είναι μια άλλη φιλοσοφία, μία άλλη πολιτική που θα βασίζεται στην εξυπηρέτηση συμφερόντων της ελληνικής και Ευρωπαϊκής ελίτ και όχι των Ελλήνων πολιτών. Αυτή η πολιτική που υποστηρίζεται από τον κ. Μητσοτάκη δεν θα φέρει τέτοιες επενδύσεις που σας περιέγραψα εγώ εδώ στον Έβρο. Εάν φέρει κάποιες επενδύσεις αυτές θα είναι κάποιου μεγάλου μονοπωλίου το οποίο θα σκέφτεται μόνο το κέρδος και όχι για παράδειγμα να κρατήσει την νεολαία στην επαρχία, στην περιφέρεια, δεν θα ενδιαφέρεται για την προστασία του περιβάλλοντος, δεν θα σκέφτεται τι είναι καλό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον αλλά μόνο τι θα φέρει το μεγαλύτερο κέρδος».

Σχετικά με τις συγκυβερνήσεις μικρών και μεγάλων κομμάτων είπε ότι είναι υπέρ της δημοκρατίας και ότι είναι υπέρ των κυβερνήσεων με συνεργασία, ενώ δήλωσε ότι η συνεργασία είναι υπέρ και των μικρών και των μεγάλων κομμάτων.

Κλείνοντας το μήνυμα που θέλησε να στείλει είναι ότι ο κόσμος και η νεολαία πρέπει να πάει να  ψηφίσει και να συμμετέχει στις εκλογές. Τους κάλεσε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν κάνει καμία διάκριση.

 


Συντάκτης Νewsroom 27 Ιουνίου, 2019 20:15

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV