Στην επόμενη φάση του The Voice of Greece η Βάγια Ζυγογιάννη από το Διδυμότειχο

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 5 Οκτωβρίου, 2017 11:59

Στην επόμενη φάση του The Voice of Greece η Βάγια Ζυγογιάννη από το Διδυμότειχο

Στο 20 blind audition της εκπομπής The Voice of Greece βρέθηκε η Βάγια Ζυγογιάννη, η τραγουδίστρια από το Διδυμότειχο και κατάφερε να εντυπωσιάσει κριτές αλλά και κοινό με το ταλέντο της

Ερμηνεύοντας το τραγούδι “Εξωτικό χαρμάνι” η Βάγια εξέπληξε θετικά από τα πρώτα δευτερόλεπτα τους κριτές και κατάφερε τους τρεις από αυτούς, τον Κωστή Μαραβέγια, την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη να στρέψουν τις καρέκλες τους και να την διεκδικήσουν ως μέρος της ομάδας τους!

Το γεγονός ότι πέρασε στην επόμενη φάση δεν εξέπληξε τους ανθρώπους της περιοχής που την γνωρίζουν καθώς η Βάγια ασχολείται ενεργά πολλά χρόνια με το τραγούδι ενώ συμμετέχει και σε πολλές τοπικές συναυλίες και διοργανώσεις, εκ των οποίων και αρκετές φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Μαζί της βρέθηκαν και οι δύο από τις τρίδυμες αδερφές της, οι οποίες επίσης έχουν ταλέντο και ασχολούνται με το τραγούδι ενώ είχαν λάβει μέρος και σε διαδικτυακό διαγωνισμό τραγουδιού της Amita Motion. Μάλιστα τα δύο κορίτσια βρέθηκαν και πάνω στην σκηνή του The Voice of Greece για να βοηθήσουν την αδερφή τους να επιλέξει μέντορα!

Για την φωνή της αλλά και για την συνολική της εμφάνιση και παρουσία στο The Voice of Greece η Βάγια Ζυγογιάννη απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τους κριτές και τελικά επέλεξε ως μέντορα της την Έλενα Παπαρίζου.

Καλή επιτυχία λοιπόν στην Βάγια για την συνέχεια του διαγωνισμού και μακάρι αυτή την φορά το Διδυμότειχο να χειροκροτήσει την δική του νικήτρια!

Δείτε την ερμηνεία της Βάγιας Ζυγογιάννη στο The Voice of Greece:


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 5 Οκτωβρίου, 2017 11:59

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV