Ελαφρύ τροχαίο στον νότιο κόμβο Διδυμοτείχου – Όχημα προσέκρουσε σε μπάρες
Ελαφρύ τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον νότιο κόμβο του Διδυμοτείχου, όταν Ι.Χ. όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα οδηγούσε γυναίκα, η οποία φέρεται να έχασε τον έλεγχο, πιθανόν λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας, που ρύθμισαν την κυκλοφορία μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής, το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση και έσπευσε άμεσα για την παροχή συνδρομής και τον καθαρισμό του οδοστρώματος, προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά σε σημεία με αυξημένη υγρασία και πιθανή ολισθηρότητα.






