Όχημα διακινητή συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 8 Ιουλίου, 2024 15:22

Όχημα διακινητή συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ στην Ορεστιάδα

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου και λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στην Ορεστιάδα με όχημα διακινητή.

Σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ το τροχαίο σημειώθηκε με όχημα διακινητή με παράτυπους μετανάστες – το οποίο φέρει αλβανικές πινακίδες – που κινούνταν μέσα στην πόλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα και το καταδίωκε η αστυνομία.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει την σύλληψη ο οδηγός – διακινητής συγκρούστηκε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, κοντά στην στροφή προς το Πανεπιστήμιο, με διερχόμενο όχημα στο οποίο επενέβαινε οδηγός μαζί με ανήλικο παιδί, οι οποίοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο σημειώθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στο όχημα.

Swiss Approval

Λίγο πιο πάνω επί της Κωνσταντινουπόλεως και πριν τη στροφή της Οινόης το όχημα ακινητοποιήθηκε ενω διακινητής και διακινούμενοι – περίπου 7 άτομα σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες – εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν πεζή σε φυγή. Έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή τους, και μάλιστα η αστυνομία ελέγχει αυτήν την ώρα ακόμα και σε αυλές – που πιθανόν να αναζήτησαν κρυψώνα – στην περιοχή της Οινόης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η πορεία του οχήματος του διακινητή ήταν ανεξέλεγκτη, καθώς έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα στο κέντρο της πόλης και στην πορεία του κόντεψε αρκετές φορές να συγκρουστεί με διερχόμενα οχήματα.

Τελευταία ενημέρωση (16:05) Εντοπίστηκαν 8 άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο μικρά παιδιά, πολύ κοντά στο εγκαταλελειμμένο όχημα. Οι έρευνες συνεχίζονται για την πιθανότητα να υπάρχουν κι άλλοι που έχουν διαφύγει όταν εγκατέλειψαν τη μαύρη BMW στην οποία επέβαιναν.

Συμπληρώνεται αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό με το αυτοκίνητο του πολίτη στο οποίο συγκρούστηκε το μαύρο όχημα των παράτυπων μεταναστών, το περιεχόμενο στο πορτμπαγκάζ, αλλά και το σημείο με τους 8 λίγο πριν τους παραλάβει όχημα της ΕΛ.ΑΣ. για να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Τελευταία ενημέρωση (19:50) – Σύμφωνα με τις τελευταίες ανεπίσημες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, τα άτομα που εντοπίστηκαν τελικά είναι 10, ενώ αναζητείται ο οδηγός του οχήματος φερόμενος και ως διακινητής.


Συντάκτης Νewsroom 8 Ιουλίου, 2024 15:22
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV