Τρεις ακόμα σημαντικές μεταγραφές για την ΠΑΕ Ριζίων

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 1 Αυγούστου, 2019 11:48

Τρεις ακόμα σημαντικές μεταγραφές για την ΠΑΕ Ριζίων

Σημαντική ενίσχυση με  Νοβοκρεσενίδη, Μοσινιάν και Κελαποστόλου για την ΠΑΕ Ριζίων.

Ακόμα τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ριζίων ο λόγος για τους επιθετικούς Νοβοκρεσενίδη (από Ένωση Οινόης) και Μοσινιάν (από Ορέστη Ορεστιάδας) και για τον κεντρικό Κελαποστόλου (από Ακρίτα Ορμενίου), τρεις παίκτες που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος η ΠΑΕ Ριζίων να διακριθεί στον Βόρειο ‘Ομιλο της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Τέλος η ΠΑΕ διοργανώνει χοροεσπερίδα την Παρασκευή 9 Αυγούστου με την Όλγα Μωραΐτη και τον Δημήτρη Γιανέλλη.

Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις:

Η Ποδοσφαιρική Αθλητική ‘Ενωση Ριζίων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον καταξιωμένο μεσοεπιθετικό Σέργιο Νοβοκρεσενίδη. Ο Σέργιος είναι 29 ετών και αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης . Έχει αγωνιστεί ξανά με επιτυχία στην ομάδα μας τις ποδοσφαιρικές χρόνιες 2014 – 2015 και 2015-2016. Την ποδοσφαιρική σεζόν 2018 – 2019 αγωνίστηκε με επιτυχία στις ομάδες Α.Ο.Νεοχωρίου καθώς και στην Ένωση Οινόης με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής του Βορείου ομίλου Έβρου. Σέργιε καλώς όρισες στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη υγεία και επιτυχίες .

Η Ποδοσφαιρική Αθλητική Ένωση Ριζίων είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Rafail Mosinian Που την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα του Ορέστη Ορεστιάδας. Ράφα η ομάδα σου εύχεται μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.

Η Ποδοσφαιρική Αθλητική Ένωση Ριζιων (ΠΑΕΡ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου μέσου Γιωργος Κελαποστολουπου κατάγεται από το Φυλάκιο Έβρου. Ο Γιώργος ήταν βασικό μέλος της ομάδας, σε ηλικία μόλις 16 ετών την σεζόν 2012-2013, η οποία έφτασε στον τελικό κυπέλλου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ακρίτα Ορμενίου. Γιώργο καλώς ήρθες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!

 

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 1 Αυγούστου, 2019 11:48

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV