Το νέο Δ.Σ. του Ορέστη Ορεστιάδας

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 3 Ιουλίου, 2020 17:39

Το νέο Δ.Σ. του Ορέστη Ορεστιάδας

Με ανακοίνωση του σήμερα (σ.σ. Παρασκευή 3.7.2020) ο Ορέστης Ορεστιάδας γνωστοποίησε το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο, στο νέο συμβούλιο βλέπουμε μια συστράτευση ανθρώπων του ποδοσφαίρου της περιοχής ενώ έντονη είναι η παρουσία των παλαιμάχων της ομάδας με πρόεδρο τον Σιγρέκη Αθανάσιο!

Η ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ. Ορέστη Ορεστιάδας αναλυτικά:


ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ
Μετά την πραγματοποίηση δύο τακτικών Γενικών Συνελεύσεων (η πρώτη ήταν απολογιστική ενώ η 2η εκλογική) στις 14 και 28 Ιουνίου 2020 ο ιστορικός μας Σύλλογος έχει πλέον νέα Διοίκηση.
Κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας των παρευρισκόμενων Μελών, κατά τη 2η Γ.Σ., εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ., του οποίου η κατανομή των αξιωμάτων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιουνίου, οπότε και συνήλθε σε σώμα.
Σύμφωνα με την κατανομή των αξιωμάτων, τα Μέλη της Διοίκησης είναι τα παρακάτω :
Πρόεδρος : Σιγρέκης Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος Α΄ : Μποϊδανίδης Δρόσος
Αντιπρόεδρος Β΄ : Τζιρατούδης Αθανάσιος
Γεν. Γραμματέας : Μετζιδιές Νικόλαος
Ταμιας : Μυλωνάς Γεώργιος
Έφορος Ανδρικής : Γιατσίδης Ευάγγελος
Έφορος Ακαδημιών : Παπαδόπουλος Κων/νος
Μέλη : Κώστογλου Ιωάννης, Αθανασιάδης Ιωάννης, Δημητρακάκης Αντώνιος, Θεμελής Θωμάς

Υπεύθυνοι Ακαδημίας :
Παπαδόπουλος Κων/νος
Αθανασιάδης Ιωάννης
Θεμελής Θωμάς
Κώστογλου Ιωάννης

Εξωτερικοί συνεργάτες :
Κεμαλής Δημήτριος του Ιωάν., Αλεξακούδης Αντώνιος, Μαντατζής Θεόδωρος, Δόβρης Πολύμερος και Κούκλατζης Νικόλαος.

Οι εξωτερικοί συνεργάτες είναι φίλαθλοι και φίλοι του Συλλόγου, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, αλλά δέχτηκαν η προσφέρθηκαν, να είναι κοντά στη Διοίκηση και με διάθεση να βοηθήσουν όπου χρειασθεί, άνευ χαρτοφυλακίου.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, με επικεφαλής το νέο πρόεδρο κ. Σάκη Σιγρέκη, εμπνεόμενο από την Ιστορία του Συλλόγου και διακατεχόμενο από το πρέπον φίλαθλο πνεύμα, καλεί όλους τους φιλάθλους της περιοχής μας, να είναι όσο γίνεται πιο κοντά του, υλικά και ηθικά, ώστε αυτό να εργασθεί απρόσκοπτα για την επίτευξη των στόχων που θέτει και οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την όσο γίνεται πιο αξιοπρεπή λειτουργία όλων των τμημάτων του Συλλόγου, ούτως ώστε να μπουν οι βάσεις για ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον σε ό,τι αφορά στην ομάδα μας, να αναδείξει τα ταλαντούχα νέα παιδιά, τα οποία αγαπούν το ποδόσφαιρο και παράλληλα να ωφελήσει αθλητικά και οικονομικά και την πόλη μας.
Η οποιαδήποτε βοήθεια βέβαια είναι ευπρόσδεκτη. Οι απαιτήσεις ειδικά στα τμήματα υποδομής είναι μεγάλες.
Εκ του Δ.Σ.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 3 Ιουλίου, 2020 17:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV