Το νέο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 1 Σεπτεμβρίου, 2019 14:50

Το νέο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Αναδείχθηκε σήμερα, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στο πρώτο περιφερειακό συμβούλιο της νέας περιφερειακής αρχής, όπως αυτή αναδείχθηκε μετά τις εκλογές του Μαΐου, το νέο προεδρείο.

Το νέο προεδρείο συνθέτουν τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι από τις τρεις πρώτες σε ψήφους παρατάξεις ως εξής: ο πρόεδρος από την πρώτη σε ψήφους παράταξη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”, αντιπρόεδρος από την δεύτερη σε ψήφους παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” και ο γραμματέας από την παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”.

Νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ορίστηκε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου, από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας ο οποίος προτάθηκε από την παράταξη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Ο νέος πρόεδρος εκλέχθηκε από τους 16 παρόντες συμβούλους της παράταξης καθώς για την θέση του προέδρου δεν υπήρξε άλλος υποψήφιος από την “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”.

Την θέση του αντιπροέδρου στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο ανέλαβε ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ο οποίος προτάθηκε από τον επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης” Χριστόδουλο Τοψίδη και εκλέχθηκε μετά από ψηφοφορία των 15 συμβούλων της παράταξης.

Τέλος το συμβούλιο συμπληρώθηκε από τον Δημήτριο Λυμπεράκη από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ο οποίος προτάθηκε από τον επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας” Κώστα Κατσιμίγα και αναδείχτηκε μετά από την ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν έξι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ξεκινώντας ως νέος πρόεδρος ο Χρήστος Παπαθεοδώρου πριν προχωρήσει στην διαδικασία έκανε μία ευχαριστήρια δήλωση για την ανάδειξή του και στην συνέχεια έλαβε τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 1 Σεπτεμβρίου, 2019 14:50

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV