Το Διδυμότειχο τιμά την μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη – Αναλυτικό το πρόγραμμα δράσεων

Συντάκτης Νewsroom 21 Νοεμβρίου, 2022 12:02

Το Διδυμότειχο τιμά την μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη – Αναλυτικό το πρόγραμμα δράσεων

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο  Δήμος Διδυμοτείχου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, διοργανώνουν επιμορφωτική εκδήλωση, προς τιμήν της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, με θέμα την καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 12:00 μ.μ., στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Διδυμοτείχου. Την εκδήλωση πλαισιώνουν ενεργά τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης όπου θα παρουσιάσουν δράσεις σχετικά με την ευαισθητοποίηση των πολιτών, αναφορικά με την καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Βασικοί ομιλητές θα είναι :


Βραχιώλιας Στράτος ,Ψυχολόγος και Επιστημονικά Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Έβρου.

Θέμα : ‘’Η αγάπη δεν πονάει!’’

Δημήτρης Στεφανίδης, Κοινωνιολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Θέμα: “Διεκδικώ την Ισότητα. Η Νίκη είναι στο χέρι μου”

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν ,δυνάμει της απόφασης αριθμ.99/2021 του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου, η μετονομασία της μέχρι πρότινος οδού ‘’Βασιλέως Γεωργίου’’ σε  οδό ‘’Ελένης Τοπαλούδη’’ και εν συνεχεία τα αποκαλυπτήρια Μαρμάρινης στήλης αφιερωμένη στη μνήμη της, πλησίον του Δημαρχιακού Μεγάρου επί της οδού Ορφέως.

Την Τετάρτη στις 11π.μ. συζητάμε για το θέμα με τον πατέρα της Ελένης, Γιάννη Τοπαλούδη, προσκεκλημένο στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εβροσκόπιο”


Συντάκτης Νewsroom 21 Νοεμβρίου, 2022 12:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV