Την Τετάρτη οι αγρότες με τα τρακτέρ στους δρόμους της Ορεστιάδας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 29 Ιανουαρίου, 2024 14:24

Την Τετάρτη οι αγρότες με τα τρακτέρ στους δρόμους της Ορεστιάδας

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 στις 11 το πρωί, στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας είναι το επόμενο “ραντεβού” του αγροτικού κόσμου του Β. Έβρου

Στην σημερινή τους συνάντηση τα Διοικητικά Συμβούλια των Αγροτικών Συλλόγων του Βορείου Έβρου (Ν. Βύσσας, Τριγώνου και Ορεστιάδας) αποφάσισαν να συνεχίσουν τις διεκδικήσεις τους στον δρόμο και προχωρώντας σε κινητοποίηση με τα αγροτικά τους μηχανήματα την ερχόμενη Τετάρτη. Οι αγρότες, στους οποίους θα απευθύνουν άμεσα σχετικό κάλεσμα, θα συγκεντρωθούν με τα αγροτικά τους μηχανήματα στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας στις 11 το πρωί.

Στην συνέχεια, σε συμπόρευση και με τους αγρότες σε όλη την χώρα, θα συμμετέχουν και στην κινητοποίηση στην Agrotica. Τονίζεται ότι σε ολόκληρη την χώρα οι αγρότες συνεχίζουν κινητοποιήσεις ενώ το Σάββατο αντίστοιχη δυναμική διαμαρτυρία με τα τρακτέρ πραγματοποίησαν αγρότες στο Διδυμότειχο (αναλυτικά ΕΔΩ)


Ο Ηλίας Αγγελακούδης, Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ορεστιάδας αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ΔΣ μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εντός τόπου και χρόνου” για τις κινητοποιήσεις που αποφάσισαν τα ΔΣ των Αγροτικών Συλλόγων:


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 29 Ιανουαρίου, 2024 14:24

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV