Την Δευτέρα η ΓΣ του Ορέστη Ορεστιάδας

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιούνιος 24, 2019 16:49

Την Δευτέρα η ΓΣ του Ορέστη Ορεστιάδας

Την Δευτέρα 24/6/19 η Γενική Συνέλευση του Ορέστη Ορεστιάδας!

Την Δευτέρα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας ξεκινάει ο προγραμματισμός της χρονιάς για τον Ορέστη Ορεστιάδας, φέτος το σώμα του ιστορικού σωματείου καλείται να πάρει σπουδαιότερες αποφάσεις σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές μιας και η ανδρική ομάδα επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες. Σίγουρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις από τις αποφάσεις της Συνέλευσης με την ανακοίνωση του σωματείου να είναι ενωτική και να καλεί όλα τα μέλη να “σκύψουν πάνω από τον ιστορικό σύλλογο” !

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Την Δευτέρα 24/06/2019 , ώρα 20:30 στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, καλούμε τους φιλάθλους και φίλους του σωματείου, σε γενική συνέλευση με τα παρακάτω θέματα:

1. Συζήτηση και αποτίμηση σχετικά με την αγωνιστική χρονιά που παρήλθε.

2. Συζήτηση και σχεδιασμός της αγωνιστικής χρονιάς που μπαίνουμε, στην ανδρική ομάδα και στις ακαδημίες.

3. Καθορισμός του μητρώου μελών του σωματείου.

4. Λοιπά θέματα και εξελίξεις.

Η Γ.Σ. του σωματείου είναι ισχυρό όργανο ελέγχου, λήψης και καταγραφής αποφάσεων που αφορά την διαχρονικότητα του σωματείου. Κατά την προβλεπόμενη λοιπόν συνεδρίαση της, καλούμε το κοινό να σκύψει πάνω από τον ιστορικό σύλλογο, να εγείρει ενδιαφέρον και να δώσει παραπάνω ώθηση και ωφέλεια στην κεκτημένη ταχύτητα που αποκτήθηκε. Εάν κάτι πήγε καλά και δημιουργικά όλα τα προηγούμενα χρόνια και σε όλες τις διαδοχικές στιγμές του σωματείου, τώρα με πείσμα, με συλλογικές και ατομικές προσθήκες πρέπει να πάει καλύτερα. Το μέλλον θα μας βρει πλάι, και όχι πίσω από την ανάγκη για καταξίωση και αθλητικές φιλοδοξίες. Για την Ορεστιάδα μας, για τους αθλητές μας, μικρούς και μεγάλους, για αυτούς που πέρασαν και συνεχίζουν να προσφέρουν, για αυτούς που θα δώσουν πνοή από εδώ και πέρα, για το σωματείο μας.

Το Δ.Σ.

Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιούνιος 24, 2019 16:49

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter