Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε ο νέος Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Άρης Ξενόφος

Συντάκτης Νewsroom Δεκέμβριος 6, 2017 15:13

Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε ο νέος Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Άρης Ξενόφος

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε εχθές, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου ο νέος  Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Άρης Ξενόφος.

Ο κύριος Ξενόφος, στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του, επισκέφθηκε τις θαλάσσιες και χερσαίες εγκαταστάσεις του λιμένα της Αλεξανδρούπολης, ενημερώθηκε για τις προτάσεις και τις δράσεις  του επιχειρησιακού σχεδίου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης ενώ συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη.

Η επιλογή της επίσκεψης στον λιμένα της Αλεξανδρούπολης σηματοδοτεί και τις προτεραιότητες του ΤΑΙΠΕΔ στην υλοποίηση της πολιτικής για την ανάπτυξη και αξιοποίηση των περιφερειακών λιμένων της χώρας , των οποίων είναι και ο μοναδικός μέτοχος, σημειώνει αναφορικά με την επίσκεψη του κ. Ξενόφου ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης σε σχετική ανακοίνωσή του:

«Θετικές εξελίξεις για τον λιμένα σηματοδοτεί η επίσκεψη του κ. Άρη Ξενόφου, Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ»

Την Αλεξανδρούπολη και τις εγκαταστάσεις του λιμένα επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, ο νέος  Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. ΑΡΗΣ ΞΕΝΟΦΟΣ, στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του. Η επιλογή της επίσκεψης στον λιμένα της Αλεξανδρούπολης σηματοδοτεί και τις προτεραιότητες του ΤΑΙΠΕΔ στην υλοποίηση της πολιτικής για την ανάπτυξη και αξιοποίηση των περιφερειακών λιμένων της χώρας , των οποίων είναι και ο μοναδικός μέτοχος.

Στη διάρκεια της παραμονής του, επισκέφθηκε τις θαλάσσιες και χερσαίες εγκαταστάσεις του λιμένα και ενημερώθηκε από τη Διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού για τις προτάσεις και τις δράσεις  του επιχειρησιακού σχεδίου του Οργανισμού, ενώ πραγματοποίησε και συνάντηση στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη.

 


Συντάκτης Νewsroom Δεκέμβριος 6, 2017 15:13

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter