ΤΙΕΔΑ: Υπαναχώρησε ο εκμισθωτής των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης λόγω της “αβυσσαλέας επίθεση της αντιπολίτευσης στην Δημοτική Αρχή”

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 2 Ιουνίου, 2023 11:19

ΤΙΕΔΑ: Υπαναχώρησε ο εκμισθωτής των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης λόγω της “αβυσσαλέας επίθεση της αντιπολίτευσης στην Δημοτική Αρχή”

Για τη δήλωση υπαναχώρησης του ιδιώτη εκμισθωτή των Ιαματικών Λουτρών της Τραϊανούπολης εξέδωσε ανακοίνωση η ΤΙΕΔΑ

Στην ανακοίνωσή της η ΤΙΕΔΑ εξηγεί πως η επαναλειτουργία των Ιαματικών Λουτρών της Τραϊανούπολης, αναστέλλεται, “ή καλύτερα, ακυρώνεται, μετά από σχετική επιστολή των εκπροσώπων της εταιρείας που είχε αναλάβει σύμφωνα με σχετικό διαγωνισμό, την αναβάθμιση και εκμετάλλευση των Λουτρών“.

Ως αιτία αυτής της υπαναχώρησης, που στοιχίζει στον ιδιώτη το ποσό της εγγύησης συμμετοχής που κατέβαλλε, ύψους 24.000 ευρώ η ΤΙΕΔΑ ισχυρίζεται πως είναι “το εχθρικό κλίμα που προκλήθηκε από την αβυσσαλέα επίθεση της αντιπολίτευσης, απέναντι στη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, καθώς επεκτάθηκε μέσα από πληθώρα μέσων, ακόμα και στους ντόπιους επενδυτές που ήθελαν να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να προσφέρουν τα χρήματα και την εμπειρία τους στον τόπο“.


Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως Διοίκηση και προσωπικό της ΤΙΕΔΑ, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους δημότες και τους επισκέπτες μας, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που διακρίνεται τόσο από ασφαλή χρήση, όσο και μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη διαμονή. Καθαρίσαμε, ομορφύναμε, αναβαθμίσαμε, εξασφαλίσαμε και προετοιμάσαμε τις υποδομές μας για τη φετινή περίοδο, οδηγούμενοι από σεβασμό και ευθύνη για το έργο που έχουμε αναλάβει.

Σήμερα όμως, αναγκαζόμαστε απογοητευμένοι, να ενημερώσουμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσες, πως η επαναλειτουργία των Ιαματικών Λουτρών της Τραϊανούπολης, αναστέλλεται, ή καλύτερα, ακυρώνεται, μετά από σχετική επιστολή των εκπροσώπων της εταιρείας που είχε αναλάβει σύμφωνα με σχετικό διαγωνισμό, την αναβάθμιση και εκμετάλλευση των Λουτρών. Αιτία αυτής της υπαναχώρησης (που μάλιστα στοιχίζει στον ιδιώτη το ποσό της εγγύησης συμμετοχής που κατέβαλλε, ύψους 24.000€), είναι το εχθρικό κλίμα που προκλήθηκε από την αβυσσαλέα επίθεση της αντιπολίτευσης, απέναντι στη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, καθώς επεκτάθηκε μέσα από πληθώρα μέσων, ακόμα και στους ντόπιους επενδυτές που ήθελαν να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να προσφέρουν τα χρήματα και την εμπειρία τους στον τόπο.

Σε μια ελεύθερη αγορά, οι επενδυτές είναι αυτοί που αναλαμβάνουν το επιχειρηματικό ρίσκο μιας πιθανής αποτυχίας και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν κάθε δικαίωμα να θέλουν να προστατέψουν, τόσο τα χρήματά τους, όσο και τη φήμη τους, διατηρώντας τις καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφονται καθημερινά. Αυτές τις σχέσεις δηλητηρίασε εσκεμμένα με τις τακτικές της η αντιπολίτευση, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, στο βωμό μιας αήθους και αδιάφορης για τον τόπο, αντιπολιτευτικής προσπάθειας. Δυστυχώς είναι καλοί στο καταστροφικό έργο τους. Μόνο εκεί είναι «καλοί». Ευτυχώς όμως για όλους μας, δεν είναι αρκετό. Γιατί η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, έχει αποδείξει ξανά και ξανά, πως πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξεπερνά τις προκλήσεις και να βγαίνει νικήτρια για το καλό του Δήμου και όλων των Δημοτών.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας για την εξασφάλιση μιας καλύτερης καθημερινότητας για όλους.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 2 Ιουνίου, 2023 11:19

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV