Ορεστιάδα: Τι περιλαμβάνει το έργο της ΔΕΥΑΟ που εγκρίθηκε από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 29 Νοεμβρίου, 2018 12:18

Ορεστιάδα: Τι περιλαμβάνει το έργο της ΔΕΥΑΟ που εγκρίθηκε από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

Για το έργο της ΔΕΥΑΟ συνολικού προϋπολογισμού 4.780.200 € (με ΦΠΑ) το οποίο εγκρίθηκε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ενημερώνουν με ανακοίνωσή τους ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ Δημήτριος Τσελεμπής και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης

Εγκρίθηκε η πρόταση που υπέβαλε η ΔΕΥΑΟ στο Υπουργείο Εσωτερικών στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση με 3.000.000 €.

Το εγκεκριμένο έργο με τίτλο «Βελτίωση υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Ορεστιάδας» περιλαμβάνει τρία υποέργα:

Υποέργο 1 « Αντικατάσταση εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ορμενίου Δήμου Ορεστιάδας», Υποέργο 2 « Αντικατάσταση εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Πτελέας Δήμου Ορεστιάδας», Υποέργο 3 «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Ορεστιάδας».

Η συνολική δημόσια δαπάνη της πράξης «Βελτίωση υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Ορεστιάδας» ανέρχεται σε 4.780.200€ (3.855.000€ + 925.200€ ΦΠΑ).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα στελέχη της ΔΕΥΑΟ και να διαβεβαιώσουμε τους συνδημότες μας ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο τις προσπάθειές μας για βελτίωση των υποδομών του ΔΗΜΟΥ μας και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς αυτούς.

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 29 Νοεμβρίου, 2018 12:18

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV