Τι κρασί πίνουμε στο Πασχαλινό τραπέζι;

Συντάκτης Νewsroom 30 Απριλίου, 2016 13:35

Τι κρασί πίνουμε στο Πασχαλινό τραπέζι;

Το κρασί είναι απαραίτητο συνοδευτικό στο Πασχαλινό τραπέζι

Όλοι έχουμε οργανωθεί για το γιορτινό πασχαλινό μας τραπέζι. Αρνάκια, κατσικάκια, μαγειρίτσες, αβγά και διάφοροι μεζέδες.

Όμως με τι θα τα συνοδεύσουμε όλα αυτά;
Η επιλογή συνδυασμών είναι θέμα προσωπικής προτίμησης αλλά υπάρχουν και κάποιοι βασικοί «κανόνες» που αναδεικνύουν και συμπληρώνουν καλύτερα τις γεύσεις . Η Κάβα Καραγκούνη διαλέγει για εσάς το κρασί που συνοδεύσει για το πασχαλινό σας τραπέζι!


Βράδυ Ανάστασης και η μαγειρίτσα σερβίρετε στο τραπέζι. Μαγειρίτσα με συκωτάκια, χωρίς συκωτάκια, με αυγολέμονο, χωρίς αυγολέμονο….¨όπως και να έχει, ένα Chardonnay στα ποτήρια μας ή ένα Ασύρτικο ακόμη και μία Μαλαγουζία θα ήταν το ιδανικό.

Και για τους λάτρεις του ερυθρού προτείνεται ένα Αγιωργίτικο ή ακόμα και ένα Ξινόμαυρο.

Και ερχόμαστε στην Κυριακή του Πάσχα. Κάποιοι προτιμούν αρνάκι σουβλιστό ή στο φούρνο. Τα ερυθρά κρασιά θα έχουν την τιμητική τους. …όπως ένα  Merlot, Syrah, Αγιωργίτικο και Cabernet Sauvignon, Ξινόμαυρο,

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!!!

Και μην ξεχνάτε: ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ !!!


Συντάκτης Νewsroom 30 Απριλίου, 2016 13:35

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV